home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Robert Kubica će biti spreman da obavesti tim Renoa o njegovom eventualnom povratku u narednih šest nedelja, kaže njegov menadžer Daniele Moreli. Šef tima, Erik Bulije je još ranije postavio početak novembra kao dedlajn za Kubicin odgovor jer mora na vreme da razmišlja o tome ko će voziti sledeće sezone u timu.

Kubicin menadžer se nada da će Robert biti u stanju da se vrati na stazu iako još uvek nije skroz oporavljen: 

"Robert trenutno radi na poboljšanju stanja svog lakta. Ruka nareduje i trenutno je isteže i vežba stisak pesnice. Pokreti su tu, i to je najvažnije. Nedostaje mu snaga, ali ona će doći vremenom. Ja često pričam sa Bulijeom i on će svakako dobiti odgovor na vreme, pozitivan ili negativan, ali početkom novembra kada ćemo imati jasniju situaciju. Ja sam optimista"

Bulije je naglasio nekoliko puta da je on voljan da čeka koliko god je potrebno da se Kubica vrati na stazu, ali sve do one granice kada to ne ugrožava interese tima.

"Kubica se oporavlja i to je najvažnije. Mi ga želimo u timu i želimo ga sa nama. Nemamo nikakvu potvrdu da će on biti spreman za narednu sezonu ali sačekaćemo početak idućeg meseca i porazgovarati ponovo", reče Bulije i ode da jadikuje nad rezultatima tima ove sezone.

Preuzeto sa : Supersport.rsčitanja : 959Komentari