home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Gresini Rejsing će se povući u poslednjoj trci sezone u obe klase posle fatalnog incidenta Marka Simončelija. Šef tima Fausto Gresini kaže i da će propustiti testove koji će uskoro biti obavljeni na kraju sezone. Simončeli se pridružio timu Gresini u 2010. godini i posle napretka u 2011. potpisao ugovor na još godinu dana, iako je bilo priča da ga fabrički tim Honde želi u svojim redovima.

„Jedino što je sigurno je da moj tim neće učestvovati na predstojećoj trci u Valensiji i testovima koji su predviđeni posle trke.“, izjavio je Fausto Gresini. 

„U danima posle nesreće, još nam je teže. Sve se desilo u trenutku i tako brzo da sam ostao bez reči. Znam da je ovo opasan posao, i to je deo igre, ali uvek mislite da se ništa strašno neće desiti. Ipak, kada se desi nešto ovako strašno, nađete se u sred bolnih okolnosti i teško je sve to prihvatiti. Nesreća je bila izazvana spletom neverovatno negativnih okolnosti, bajk je umesto da otkliza van staze krenuo da kliza ka unutrašnjem delu i onda su naleteli na njega... i to na najširoj stazi na kojoj se vozi GP.

U glavi imam pregršt slika iz prethodne dve godine koje smo proveli zajedno koje mi konstantno naviru. Marko je bio spontan, uvek je radio ono što je zamislio sa velikim žarom i snažnom voljom. Ne mogu da se setim da se ikada naljutio zbog nečega. Uvek je bio iskren kako sa sobom, tako i sa ostalima, momak koji je voleo izazove, i mi, njegov tim, bili smo samo instrument koji je trebao da realizuje njegove snove i pretvori ih u stvarnost.“

Preuzeto sa : Supersport.rsčitanja : 809Komentari

E moj Sič... :(
Nedostaješ...
Naježim se svaki put kad vidim njegov motor.
Kaže neki naš vozač da nije hteo da pusti motor dok je padao,jer je želeo da se zadrži i proba da se podigne. Pošto je Sič,kao što svi znamo,bio neverovatno hrabar i neustrašiv momak. Da je pustio motor,klizao bi ka spolja a ne ka unutra,tako kaže naš vozač...
Tuga. :(

Autor PITBULL™ 25 Okt 2011, 18:13