home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Vozač fabričkog tima Jamahe, Valentino Rosi će nastaviti da bude savetnik Bridžstona po pitanju razvoja pneumatika i u 2013. godini, pošto je produžio ugovor sa japanskim proizvođačem.

Devetostruki šampion će ponuditi svoje viđenje takmičarskih, ali i guma za putnički program, kako bi im se poboljšale performanse i smanjili bezbedonosni rizici.

„Radim sa Bridžstonom u MOTO GP šampionatu već dugo i uvek sam bio impresioniran njihovim profesionalizmom i kvalitetom njihovih proizvoda.“ izjavio je Rosi koji se pridružio ponovo Horheu Lorencu u Jamahi.

„Produžetkom ugovora dobijam priliku da nastavim saradnju sa ovom sjajnom kompanijom i da utičem svojim savetima na njihov kvalitet i bezbednost uopšte.“

Bridžston je ušao u MOTO GP još 2002. godine, pre nego što je 2009. godine postao i zvanični i jedini snabdevač gumama za ceo šampionat.

Preuzeto sa: Hotsport.rsčitanja : 676Komentari

Vrhunske gume stvarno. Na ZX6R fabricki su isli Battlax BT-015. Kad sam zamenio i stavio Metzeler Sportec M5, koje vaze kao za najbolje ( Mettzeler ). Pokajao sam se sto nisam stavio Bridgestone.

Autor PITBULL 11 Jan 2013, 00:54

Jedvo cekam da opet vidim kako Rossi praši konkurenciju sa Yamahom.

Autor nsx 11 Jan 2013, 02:11

joooooooj kad sam skinuo Dunlop d 220 i stavio BT-023 na TDM-a kao da sam promenio motor!!!

Autor Maxb 11 Jan 2013, 10:29