home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Moto GP vesti

20 Apr 2017 - 02:02 Sport Link

Rosi: Imam neke nenaplaćene dugove...

Prošle godine, padom u Ostinu, pale su i nade Valentina Rosija za jubilarnu desetu titulu.

Legendarni italjanski vozač pred trku u Teksasu kaže da ima neke narezrešene račune sa stazom "COTA" (circuit of the Americas).

"Imam neke nerazrešene račune sa ovom stazom, jer sam na vorm-apu mislio da ću imati sjajnu trku, ali sam, na žalost, napravio grešku. Ove godine želim dobru trku. Volim atmosferu ovde i uvek se rado vraćam ovde, samo mi fali pobeda", jasan je "Doktor".

A pobeda mu fali zato što je sve trke u kraljevskoj klasi do sada na ovoj stazi dobio Mark Markes. Da li će tako i ostati, saznaćete ovog vikenda na kanalima Sport Kluba.

Izvor: Sportklub.rs

Zarko: A zašto ne ciljati visoko?

Vozač Tech3 Jamahe Žoan Zarko rekao je da veruje da može da završi među prvih šest u Moto GP šampionatu ove sezone.

Francuz je vodio na prvoj trci u Kataru, pa je pao. Onda je u drugoj trci u Argentini završio na petom mestu, 15 sekundi iza pobednika Maverika Vinjalesa.

"Srećan sam što imam ovakav motor. Ali, uvek analiziram trku. Možda sam mnoge iznenadio, ali sebe nisam. Motivacija mi je uvek na najvišem nivou. Pomaže mi i to što sam pod većim pritiskom, što sam više pod lupom kritičara, volim taj takmičarski adrenalin. Da, mogu da završim sezonu među prvih šest. Zašto ne ciljati visoko", zapitao se Zarko.

Sledeća trka vozi se u Ostinu, a do sada je na svakoj trci u Teksasu pobeđivao Mark Markes.

Izvor: Sportklub.rs

Lorenco: Moja sezona počinje sada

Vozač Dukatija Horhe Lorenco kaže da za njega sezona 2017. počinje od trke u Ostinu.

"Katar je bio katastrofa, imao sam sreće što sam završio na 11. mestu jer su mnogi pali. U Argentini, moja trka nije ni postojala".

Ipak, trostruki šampion, koji se muči na Dukatiju, gleda samo u budućnost.

"Nema vremena da se kuka o onome što se dogodilo. Mislim da napredujemo i to je najbitnije. Ostin je prelepa staza, imam lepe uspomene, odgovara mom stilu vožnje i bio sam na podijum prethodne tri godine, tako da moja sezona počinje tek sada", objasnio je Lorenco.

Izvor: Sportklub.rsčitanja : 472Komentari