home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nedeljni dan na reliju Vrnjačka banja doneo je dosta uzbuđenja, ali suštinski bitnih promena u plasmanu nije bilo. Vladica Rabrenović je rutinski odradio oba prolaska specijalom Lunetova česma i bez problema osigurao pobedu na otvaranju sezone.

Daleko neizvesnije bilo je u borbi za drugo mesto generale i pobedu u klasi četiri. Nenad Vićentić je silovito krenuo u napad na Aleksandra Dučića, ali ga je jedna greška umalo koštala izletanja priv velikoj brzini, pa je Dučić svoju prenost od 15, 1 sekunde uvećao za još dve desetinke. Na poslednjem prolazu Vićentić je daleko brži, ali 11 „skinutih“ sekundi bilo je dovoljno samo za žal za propuštenim tokom prvog dana i pogrešne taktike s gumama.

U klasi dva Tomo Nikitović je čuvao stečeno tokom prvog dana, a posao je bio u potpunosti završen kada je Luka Kotorčević odustao na pretposlednjem brzincu. U klasi jedan, koja se bodovala polovinom mogućih poena zbog malog broja posada, Zoran Milisavljević je sačuvao prednost nad Predragom Stefanovićem, kojeg je vremenska penalizacija od dva minuta tokom prvog dana definitivno koštala prve pobede u klasi.

Sledeći reli na programu je već 26. i 27. maja, kada se vozi III Zlatibor reli.

Izvor: Plumrace.comčitanja : 291Komentari