home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Posle brda i relija, na red je došla i disciplina trke na kružnim stazama. Stari dobri nekadašnji vojni poligon za obuku vozača motora i kamiona Beranovac nadomak Kraljeva biće domaćin duplog programa u vikendu pred nama.

Petak 19. maj počev od 14 pa do 19 časova rezervisan je za tehnički prijem i verifikaciju takmičara. Sutradan u subotu, rano prepodne, svi koji nisu stigli da u petak odrade pomenuto, moći će da obave od 7 do 8 časova. Posle toga sledi objavljivanje startne liste za trening. Prvi je zakazan za 10 sati, a drugi za 12 časova, u trajanju od po 15 minuta naravno po klasama. Start subotnje trke zakazan je za 14.40 časova, a čast da otvore sezonu pripašće takmičarima divizije 1, koji će voziti 12 krugova, isto važi i za divizije 2,3 i 4, dok će divizija 5 voziti pet krugova.

Nedeljni takmičarski dan u prvom delu istovetan je subotnjem po pitanju tehničkog i verifikacije. Umesto kvalifikacija, takmićari će počev od 10 časova imati 15 minuta po klasama, da odrade vorm ap. Start prve od pet trka predviđen je za 12.30 časova.

Izvor: Plumrace.comčitanja : 451Komentari