home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ljubitelje relija će verovatno iznanaditi ova vest. Posle odlične vožnje na NEMAČKOM RELIJU i osvajanja podijuma i drugog mesta sa „sitroenom C3 WRC“, Norvežanin ANDREAS MIKELSEN je dobio i PRIHVATIO ponudu iz tima HJUNDAI, da na poslednja tri relija, u Španiji, Velsu i Australiji bude za volanom odličnog „hjundaia i20 Coupe WRC“, pored TIJERI NUJVILA.

To je samo nagoveštaj novog ugovora izmedju MIKELSENA i HJUNDAIA za narednu sezonu za 2018. godinu.

HJUNDAI smatra da još ima izgleda za osvajanje vrednih bodova u borbi sa FORDOM i da će mu u toj nameri najbolje pomoći ANDREAS MIKELSEN, mnogo bolje nego HAJDEN PADON ili čak DANI SORDO.

Na predstojećem RELIJU ŠPANIJA će i u ekipi SITROENA doći do promene. KRIS MIK ostaje u igri ali u Španiji neće voziti 27-godišnji i vrlo talentovani KREG BRIN (u Nemačkoj je bio na ŠESTOM mestu a u karijeri je bio na 39 WRC RELIJA, jednom na podijumu a 4 puta je pobedio na specijalnim ispitima), koji će mesto za volanom „sitroena C3 WRC“ ustupiti 44-godišnjem šeiku, Arapinu KHALID AL KASIMIJU !!!! (Kasimi je vozio 67 WRC relija i nikada nije pobedio na nekom specijalnom ispitu… da li je novac u pitanju, šta mislite ?), da bi se opet KREG BRIN vratio u tim za reli u Velsu i Australiji.

Izvor: Mojsvetbrzine.rsčitanja : 276Komentari

Cudi me ovaj Citroena,ovo ne lici na PSA kada je auto sport u pitanju.Uvijek su imali kvalitetne i jake vozace...

Autor Renault Terminator 07 Sep 2017, 10:45

Ne ulazu u WRC. Ne trebaju im jaki vozaci.

Autor NR 07 Sep 2017, 19:13