home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Borković

Na poznatom automotodromu pokraj Budimpešte, u Madjarskoj, na stazi Hungaroring, naš najtrofejniji internacionalac Dušan Borković, zabeležio je i sedmu pobedu u četvrtom ovogodišnjem vikendu serije TCR Istočna Evropa.

Borković je u „hjundaiu i30N TCR“ pobedio dva puta u Hrvatskoj, dva puta u Slovačkoj, dva puta u Češkoj i evo već sedmi put, sada na Hungaroringu. On je već ranije osvojio titulu šampiona TCR Istočna Evropa 2020, a danas je opet potvrdio svoj vrhunski kvalitet. Sutra ga očekuje i završnica – osma trka, u 12.20, u kojoj će takodje startovati sa pol pozicije.

Sjajan je danas bio i naš ugledni as Milovan Vesnić, sa „Leon Cuprom TCR“. Posle perfektnog starta je poveo a u četvrtom krugu vodjstvo je prepustio Borkoviću. Vesnić je osvojio drugo mesto i učvrstio se na drugoj poziciji serije TCR Istočna Evropa 2020. Sutra ga očekuje završnica i verujemo novi bodovi koji će ga zadržati na drugom mestu.

Izvor: Mojsvetbrzine.rs

POSLEDNJA VEST: Čak posle PET sati posle trke….sa Hungaroringa je stigla vest. Zbog „nepoštovanja granica staze“ Milovan Vesnić je kažnjen dodavanjem 32. sekunde tako da je u konačnom poretku na 7. mestu. Zadržao je drugu poziciju u generalnom ali mu je sada prednost smanjena na samo 6 bodova.čitanja : 479Komentari