home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Milovanović

Srpski automobilista Nemanja Milovanović nastavio je takmičenje u Centralnoevropskom šampionatu na kružnim stazama prvom trkom na Slovakija ringu.

On je u kvalifikacijama napravio drugo vreme, uz jedno izletanje, a u trci 1 je pobedio, prenosi Serbiaring.

“Izleteo sam u šljunak i napravio manje oštećenje na “kupri”. Sa nama je vozio Đakomo Germandi, koji inače učestvuje u TCR Istočna Evropa i on mi je skinuo vreme. Ja sam promenio gume, ali zbog izletanja nisam stigao da popravim rezultat”, kaže Milovanović.

Germandi, međutim, nije startovao, jer je imao problem sa zadnjim desnim točkom, pa su u klasi ostali samo Milovanović i Kastratović.

“Imao sam solidan ritam u trci, vozio sam oko 2,14, što za mene nije loše, jer sam prvi put vozio na Hankuk gumama. Video sam još nekoliko mesta gde mogu da se dodatno ubrzam i to ću sutra uraditi. Meni je najvažnije je da sam pobedio i osvojio nove bodove i da je sve prošlo kako treba u trci, a oštećenja smo sanirali. Ozbiljna popravka nas čeka kad se vratimo iz Slovačke”.

“Nadam se da će sutra Germandi popraviti auto i da ćemo se lepo trkati. Žao mi je što je slab odziv takmičara, ali mogu da razumem zbog situacije sa koronavirusom. Svakako hvala mom sponzoru 365.rs što mi je omogućio da se trkam, uprkos teškoj situaciji”, završio je on.

Izvor: Serbiaring.comčitanja : 318Komentari