home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
2023 Yamaha

Monster Energy Yamaha je zvanično predstavila najnovije boje za predstojeću MotoGP sezonu. Zvanična ceremonija predstavljanja je održana u Indoneziji.

Na događaju su bili prisutni šef Yamahinog MotoGP tima, Lin Džervis, predsednik kompanije, Jošihiro Hidaka, direktor tima, Masimo Meregali, kao i dva vozača, Fabio Kvartararo i Franko Morbideli.

2023 Yamaha

I mada Yamaha M1 i dalje ima prepoznatljivu plavu boju, oklop i nos trkačkog motocikla imaju kamuflažni print. Kako navodi japanski tim, novu grafiku je dizajnirao čuveni dizajner kaciga, Aldo Druidi.

"Smatrao sam da je naš prethodni motocikl bio najlepši i ’najčistiji’ u trkačkom svetu, ali nova grafika je mnogo bolja i daje mu znatno agresivniji izgled", rekao je Džervis.

"Upravo je to bila glavna zamisao koju je Aldo Druidi izvanredno sproveo u delo. Spremni smo za bitku, spremni smo za rat, spremni smo za novi izazov!"

Kako je Džervis naveo, isti dizajn biće primenjen na svim ostalim zvaničnim fabričkim timovima, u Superkor i Motokros šampionatima.

Kvartararo će u novoj sezoni nastupati ne samo u novoj grafici, već će nositi i specijalno izrađenu HJC RPHA 1 kacigu, rezultat novog partnerskog ugovora s renomiranim proizvođačem.

Izvor: Moto-berza.comčitanja : 285Komentari