home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

F1 : Fetel pobedio u Koreji

16 Okt 2011 - 11:56 Sport Link

Iako se tokom trke Hamilton koji je startovao sa pol pozicije gurao u želji za pobedom na stazi Jeongam, na kraju su stvari nekako došle na svoje mesto, i Fetel je osvojio svoju desetu pobedu u sezoni.

 (Dalje)Stoner obezbedio titulu

16 Okt 2011 - 10:46 Sport Link

I ostao nepobediv kod kuće

Kejsi Stoner je osvojio svoju drugu titulu šampiona sveta pošto je odneo još jednu pobedu u šampionatu na stazi Filip Ajlend na kojoj mu je ovo peta pobeda zaredom.

 (Dalje)

Jedanaesti put ove godine Stoner će startovati sa pol pozicije, ovoga puta pred domaćim navijačima na stazi Filip Ajlend u Australiji.

 (Dalje)

Meklarenov vozač Luis Hamilton uspeo je da prekine dominaciju Red Bula u osvajanju pol pozicija u Koreji na stazi Jeongam, uspevši da napravi bolje vreme od šampiona Sebastijana Fetela.

 (Dalje)

Fernando Alonso kaže da mu čak ni druga pozicija koju bi moga da osvoji u šampionatu nije više toliko važna, već da hoće da uživa u vožnji u nekoliko preostalih trka.

 (Dalje)

Stoner bi da pobedi

12 Okt 2011 - 11:08 Sport Link

Pred svojim navijačima

Kejsi Stoner kaže da je odlučan da se vrati pobedom pred domačim navijačima, posle razočarenja u Japanu, i da se nada petoj uzastopnoj pobedi na Filip Ajlendu.

 (Dalje)

Kaže Niki Lauda  

Sebastijan Fetel je sposoban da ima više uspeha u F1 od Mihaela Šumahera, po mišljenju bivšeg šampiona Nikija Laude. Fetel je sa dvadeset i četiri godine postao najmlađi dvostruki šampion u nedelju na Suzuki pošto je osvojio treće mesto.

 (Dalje)

Doviciozo u Jamahi Tech 3

11 Okt 2011 - 20:31 Sport Link

Bye bye Honda…

Andrea Doviciozo će sledeće sezone popuniti redove Jamahe Tech 3 tima zajedno sa Kalom Kručlovom. Doviciozo je poslednje tri godine proveo u fabričkom timu Honde, ali će napustiti tim zbog toga što Honda planira dva vozača naredne sezone a to su Deni Pedroza i Kejsi Stoner.

 (Dalje)

Na trci u Australiji

Damian Kudlin će dobiti još jednom šansu u Moto GP takmičenju i to baš pred svojim navijačima. U Australiji će moći da pokaže šta zna, umesto Hektora Barbere na Aspar Dukatiju.

 (Dalje)

Ljubitelji Formule 1 opseli su grad Sebastijana Fetela, nemački Hepenhajm, da bi slavili osvajanje nove titule svog ljubimca.

 (Dalje)

Novi stari šampion

Veoma srećan, uz suze radosnice, Fetel se zahvalio svima u Red Bulu jer je uz njihovu pomoć uspeo da dođe do druge uzastopne titule i postane najmlađi dvostruki šampion sveta. Iako je danas trku završio na trećem mestu, obezbedio je titulu četiri trke pred kraj šampionata u kom je do sada osvojio dvanaest pol pozicija.

 (Dalje)

Vozač Meklarena, Britanac Dženson Baton pobednik je trke za Veliku nagradu Japana, ali je titulu šampiona Formule 1 na Suzuki odbranio Nemac iz Red bula Sebastijan Fetel.

 (Dalje)

Čovek je neverovatan, dvanaesti put ove sezone uzima pol poziciju, a ovoga puta je to uradio bukvalno ispred nosa Džensona Batona koji je bio sporiji samo 0.009 sekundi.

 (Dalje)


Nikola Miljković srednjoškolac od 16 leta, osvajanjem dve šampionske rtitule u klasi mali N, na brdskim i kružnim stazama, ispisao je nove stranice istorije nacionalnog auto sporta.

 (Dalje)

Veber će biti bolji

6 Okt 2011 - 08:26 Sport Link

Sledeće godine  

Mark Veber je obećao da će biti jači i kompetitivniji sledeće godine, ali isto tako kaže i da je njegova najbolja šansa za osvajanje titule već prošla.

 (Dalje)