home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Firma za reciklažu automobila, koja se nalazi u Madridu otkupila je pet automobila koje je koristio tim HRTa, potvrdio je vlasnik Teo Martin u petak.

 (Dalje)Valentino Rosi se još jednom oglasio posle testova koji su pokazali da je i dalje u sjajnoj formi i da će biti jedan od najozbiljnijih kandidata za najviši plasman naredne sezone.

 (Dalje)

Šef Red Bulovog tima Kristijan Horner priznaje da postoji šansa da trenutan poredak u F1 bude ozbiljno promenjen i uzdrman novim pravilima, pa i da se najbolji timovi zaglave u sredini… Sve može da se promeni pojavom novih 1,6 V6 turbo motora.

 (Dalje)

Erebus Motorsport je predstavio svoj trkački automobil za ovogodišnji V8 Supercars šampionat.

 (Dalje)

Pastor bi da pobeđuje

14 Feb 2013 - 00:19 Sport Link

Mnogo češće u 2013

Pastor Maldonado je ubeđen da će njegov tim Vilijams biti u stanju da pomrsi konce mnogima u F1, a mladi momak iz Venecuele se nada da će biti u prilici da svom imenu pridoda još poneku pobedu tokom sezone.

 (Dalje)

F1: Svi timovi stabilni

13 Feb 2013 - 16:26 Sport Link

U finansijskom pogledu

Berni Ekleston kaže da su svih 11 timova koji će ove godine nastupati u šampionatu F1 finansijski obezbeđeni što skida svaku sumnju da će neki od njih uskoro biti u problemu.

 (Dalje)

Leb bio nemoćan

13 Feb 2013 - 16:25 Sport Link

da zaustavi Ožijea

Sebastijan Leb priznaje da nije mogao mnogo toga da uradi kako bi sprečio Ožijea da odnese svoju prvu pobedu sa VW timom u WRCu. Francuz, koga nećemo gledati sve do Relija Argentine u maju, poveo je na početku kada je osvojio superspecijal, ali onda je izgubio više od 31 sekunde u petak…

 (Dalje)

Audi će u predstojeću DTM sezonu ući sa kombinacijom iskusnih i ambicioznih mladih vozača. Osam vozača iza sebe imaju četiri titule, 478 trke, 39 pol pozicije i 34 pobede što ih čini top odabirom vozača u sezoni. Jedina promena u odnosu na prošlogodišnji sastav je Rahel Frej (Rahel Frey) koja je prešla na GT trke za AUDI AG. Upražnjen kokpit će popuniti novopotpisani Džejmi Grin (Jamie Green).

 (Dalje)

Otvaranje nove sezone Formule 1 sve je bliže, a Kimi Rajkonen posle testova obavljenih i Herezu ubeđen je da će Lotus dobro startovati u novom šampionatu.

 (Dalje)

Trostruki šampion F1, Niki Lauda, veruje da Mercedes sa Luisom Hamiltonom i Nikom Rozbergom može da se priključi prvoj trojci u borbi za šampionat konstruktora. Nemački brend, nedavno je doživeo velike strukturne promene, a do sada, od povratka u autosport, nisu uspeli da se plasiraju na mesto koje je bilo bolje od četvrtog.

 (Dalje)

Valentino Rosi je napustio Maleziju veoma zadovoljan posle tri dana testova, objašnjavajući da mu je svaki dan testova bio sve bolji, jer je imao dobar osećaj i konstantan napredak na Jamahi YZR M1.

 (Dalje)

Ohrabreni u Mercedesu

10 Feb 2013 - 18:04 Sport Link

Tehničkim promenama

Mercedes kaže da su testovi koje su obavili bili „ohrabrujući“ pred nastupajuću sezonu. Posle prošlogodišnje relativno mršave sezone, u kojoj su ipak uspeli da odnesu jednu pobedu na trci u Kini, nadaju se boljim danima u 2013.

 (Dalje)

Senzacionalni uspeh za VW tim. Pojedinačna i timska pobeda na drugom ovogodišnjem reliju sezone. Već u Švedskoj su pokazali da imaju ekipu za svetsko prvenstvo.

 (Dalje)

Aktuelni šampion sveta, Sebastijan Fetel, otišao je sa prvog zimskog testa zadovoljan verujući da je pred njima još jedna dobra sezona.

 (Dalje)

Ožije vodi

9 Feb 2013 - 23:42 Sport Link

Pred poslednji dan relija

Francuz Sebastijan Ožije ulazi u poslednji dan relija Švedske sa dobrom prednošću u odnosu na Sebastijana Leba, koji je sjajno vozio tokom prvog dela dana, uspevši da smanji razliku za par sekundi. Ipak, Ožije koji se takmiči za fabrički tim VW je dodao gas i uspeo da sačuva prednost u drugom delu dana.

 (Dalje)