home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Treći vozač Lotusa

30 Jan 2013 - 11:42 Sport Link

Davide Valseki

Šampion GP2 šampionata, Davide Valseki je izabran za trećeg vozača tima Lotus za narednu sezonu.

 (Dalje)Ledeni veruje da će Lotus biti u stanju da se bori za neku od titula u bliskoj budućnosti, čime bi on dodatno pokazao da je njegov povratak u F1 bio pravi potez.

 (Dalje)

Iako je otišao u penziju, Michael Schumacher se ne odmara i vraća se svojim korenima - kartingu.

 (Dalje)

F1: Lotus predstavio E21

29 Jan 2013 - 11:18 Sport Link

U fabrici u Enstonu

Prvi bolid koij je predstavljen ove sezone je bolid Lotusa, koji je skinuo pokrivač sa svog modela E21. Poslednja kreacija iz Enstona biće vožena od strane Romaina Grosjeana i Kimija Rajkonena, a prva primetna razlika je ta da više nema stepenastog nosa.

 (Dalje)

Kako prenosi Beta, vozač Jamahe i sedmostruki prvak sveta u Moto GP šampionatu Italijan Valentino Rosi rekao je da je njegov glavni cilj u predstojećoj sezoni plasman među tri najbolja vozača u šampionatu i prva pobeda još od 2010. godine.

 (Dalje)

Nategnuti pregovori između finansijski nestabilne staze Nirburgring i svemoćnog Bernija Eklstona očigledno nisu urodili plodom, prenose nemački mediji.

 (Dalje)

Vozači Honde, Mark Markez i Deni Pedroza, veruju da će Valentino Rosi ponovo biti u vrhu, povratkom u Jamahu.

 (Dalje)

Kao i što se očekivalo posle testova, Stoner je potvrdio da prelazi na 4 točka. Dvostruki MOTO GP šampion je potpisao jednogodišnji ugovor sa Triple 8 Holden Commodore timom u V8 seriji.

 (Dalje)

Juha Salo (sa suvozačem Markom Salminenom) u Mitsubishi Lanceru Evo X je pobednik ovogodišnjeg izdanja Artic Lapland relija.

 (Dalje)

Promene na Reliju Grčke

27 Jan 2013 - 07:34 Sport Link

Noćne deonice u najavi

Ovogodišnji Akropolis Reli će doživeti značajne izmene a jedna od glavnih promena bi trebala da bude noćna vožnja u nekim delovima. Reli koji je stacioniran u Lutrakiju imaće kvalifikacione deonice u blizini baze, pre nego što se ceremonija otvaranja dogodi u Atini, 31. maja.

 (Dalje)

(SAS), Srpski Automobilski Savez objavio je na svojoj internet stranici preliminarni kalendar auto takmičenja za predstojeću sezonu. U odnosu na prethodnu sezonu, još uvek nije potvrđena brdska trka u Makedoniji na lokaciji Vodno, kao ni u BiH Lopare, dok je Kopaonik ubačen u Kalendar za 25. avgust.

 (Dalje)

Nasseru rally Qatar

26 Jan 2013 - 18:38 Sport Link

Nasser Al Attiyah je pobedio na ovogodišnjem Qatar International Rallyu, takmičenju iz serije FIA Centralnoistočnog Rally šampionata.

 (Dalje)

Velika nagrada Rusije u Formuli 1 biće održana u Sočiju u novembru 2014. godine, uprkos kašnjenju u izgradnji staze, saopštio je gradonačelnik tog grada.

 (Dalje)

Kubica položio DTM test

25 Jan 2013 - 11:57 Sport Link

Poljski vozač Robert Kubica uspešno je odradio testiranje Mercedesovog DTM bolida na španskoj stazi Ricardo Tormo.

 (Dalje)

Ime Ken Block je svima dobro poznato. Isto tako svima je poznat i automobil sa kojim on izvodi svoju “čaroliju”. Njegova Ford Fiesta HFHV je za novu sezonu obula novo "odelo."

 (Dalje)