home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

 (Dalje)ABS Show – 400. emisija

14 Feb 2016 - 19:39 Abs Link

U okviru epizode ABS Show 400 možete pogledati:

- LAND ROVER DEFENDER KRAJ PRIZVODNJE
- MERCEDES ZVEZDE I AUTOMOBILI PRVI DEO
- REZIME GODINE DOMAĆE TRŽIŠTE BMW I MINI
- SAJAM AUTOMOBILA U BEOGRADU NAJAVA
- PRODAJA SUV VOZILA
- MERCEDES ZVEZDE I AUTOMOBILI DRUGI DEO
- BOJE I AUTMOBILI
- EKO AUTO

 (Dalje)

„Neverovatan vikend, volim da vozim u Švedskoj, organizatori su odradili veliki posao. Dve pobede iz dve predstave, to je odlično za početak godine. Juče sam mnogo reskirao i imao sam puno sreće.“

 (Dalje)

Ford je sajam automobila u Čikagu iskoristio da javnosti prikaže i obnovljeni Escape (u Evropi kao Kuga) sa opcionim Sport Appearance Package-om.

 (Dalje)

VIDEO: Jaguar F-Pace

14 Feb 2016 - 12:11 Video Link

 (Dalje)

Kako piše Mojauto, i vrapci na grani znaju da su današnje „škode“ zapravo zamaskirani i jeftiniji „folksvageni“. Da li je niska cena samo posledica proizvodnje u Češkoj ili je na „škodama“ još nešto zakinuto, utvrđujemo na primeru „škode fabije karavan

 (Dalje)

VIDEO: Cadillac CTS-V

14 Feb 2016 - 11:05 Video Link


Do kraja decenije Mercedes-Benz bi trebalo da postane najprodavaniji svetski premium proizvođač. To su barem planovi društva iz Štutgarta. BMW je za sada kralj kod premium brendova, prošle godine Bavarci su isporučili 1,91 milion vozila. Mercedes je drugi (1,87 miliona), a Audi treći (1,80 miliona).

 (Dalje)

VIDEO: Jaguar XE

14 Feb 2016 - 10:00 Video Link


Dok Mercedes priprema restilizaciju aktuelne S klase, jedan nezavisni dizajner se pozabavio njegovom eventualnom Estate varijantom. Ili je možda bolje da ovakav model nazovemo S klasa Shooting Brake?

 (Dalje)

VIDEO: Proba Mahindra Thar

14 Feb 2016 - 09:00 Video Link


Na prodaju Ferrari 412i

14 Feb 2016 - 08:30 Vesti Link

Ako već nemate 36 miliona dolara za koliko je nedavno prodat onaj Ferrari 355 Sport Scaglietti, postoji i daleko pristupačniji Ferrarijev model.

 (Dalje)

Na ruskom tržištu „ladu Iks-rej“ očekuju sa nestrpljenjem. Sa druge strane, kako navodi srpski portal „Moj auto“, proizvod ruskog koncerna „Avtovaz“ bi mogao da promeni odnos snaga i na srpskom tržištu, za koje važi da su najtraženiji modeli koji koštaju oko 10.000 evra.

 (Dalje)