home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nakon promocije standardnog Pola na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi, u Volkswagenu naravno planiraju proširenje njegove palete, između ostalog i sa sportskom GTI verzijom, koja bi trebalo da se pojavi do kraja ove godine (najverovatnije u septembnru, na Salonu u Frankfurtu). 

Za pogon Pola GTI će se brinuti 1.4 TSI agregat (imaće i kompresor i turbo punjač), koji će raspolagati sa oko 180 konja, a rezultat je ubrzanje do stotke za oko 6 sekundi i maksimalna brzina od 225 km/h.

U odnosu na standardne verzije, novi Polo GTI će stilski biti atraktivniji, što će pre svega biti zasluga nešto agresivnijeg prednjeg dela, karakteristične saćaste GTI maske (uokvirene crvenom lajsnom), proširenih blatobrana, drugačijeg zadnjeg branika sa difuzorom i dve izduvne cevi, zadnjeg krovnog spojlera i seta aluminijumskih točkova. Što se unutrašnjosti tiče, ona će dobiti sportska sedišta, aluminijumske pedale, kao i kožni volan i ručicu menjača.    

Standardno će se u Polo GTI ugrađivati šestostepeni manuelni menjač, a kao opcija na raspolaganju će biti i sedmostepeni DSG menjač sa duplim kvačilom.čitanja : 1218Komentari

6sek od 0 do 100!!!!

Autor Jonie 03 Apr 2009, 01:04

extra je majke mi najlepsi polo

Autor vladovw 16 Jul 2009, 16:55