home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Škoda je danas, nakon serije dobrih špijunskih fotografija, konačna objavila i nekoliko teaser slika nove, karavanske verzije modela Superb, čija premijera će biti održana sledećeg meseca na Salonu automobila u Frankfurtu.

Sa ovih slika se ne vidi ništa što već nismo videli na pomenutim špijunskim fotografijama, što opet znači da će prednji deo biti isti kao i na standardnom Superbu (koji ionako raspolaže sa velikim prtljažnim prostorom), dok je zadnji kraj naravno pretrpeo najveće izmene. Koliko je za sada poznato, dužina će ostati praktično neizmenjena, odnosno Superb Combi je dugačak oko 4,85 metara.

Budući da Škoda, osim ovih slika, još nije objavila konkretnije detalje, ovde podsećanje na ono što je do sada (nezvanično) poznato. Za pogon će biti zadužena široka paleta od šest pogonskih agregata, koja uključuje tri benzinca i tri dizelaša. Najslabiji model će imati 1.9 TDI dizelaš sa 105 konja, dok će najjači u gami biti 3.2 V6 benzinac sa 260KS.

Najavljuju se petostepeni i šestostepeni menjači (uključujući tu i šestostepenu DSG transmisiju), a pominje se i o 4x4 pogon.čitanja : 1125Komentari