home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Šef Alfa Romea Harald Wester je nedavno u razgovoru sa britanskim novinarima otkrio neke detalje vezane za nove modele ove italijanske marke.

Wester je ponovio da Alfa Tomeo planira osam novih modela, pri čemu je jedan od njih već predstavaljen (nova Giulia na bazi Giorgio platforme sa zadnjim pogonom).

U planu je i nova Giulietta, čiji eventualni izgled je pokazan na ovom nezvaničnom renderu.

Nemački magazin Auto Bild je inače još pre nekoliko meseci pisao da naslednika modela Giulietta možemo očekivati krajem 2018. ili početkom 2019. godine. Za sada nema mnogo detalja, ali ovaj hatchback sa petora vrata bi trebalo da konkuriše Audiju A3, BMW-u Serije 1 i Mercedesu A klase.

Pre potpuno nove generacije Alfa Romeo će tokom 2016. predstaviti i obnovljenu verziju aktuelne Giuliette, kod koje će se najveće vizuelne izmene desiti na prednjem delu (uz novi logo), a biće doterana i unutrašnjost.

Ako bi se realizovao plan (koji uključuje i povratak na američko tržište), Alfa Romeo bi od 2018. godine trebalo da proizvodi oko 400.000 vozila godišnje, što će biti ogromno povećanje u odnosu na prošlogodišnjih oko 80.000 komada.

Ivan Mitić - Autoblog.rs

Render: Auto-moto.comčitanja : 1135Komentari