home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Juče smo videli novu generaciju Suzukijevog Swifta, i to u standardnoj hatchback verziji sa 5 vrata.

U međuvremenu se pojavio i ovaj nezvanični render koji pokazuje kako bi eventualno mogao da izgleda Swift u kabriolet izdanu. Naravno, ovo je samo ideja koja najverovatnije neće ugledati svetlost dana, mada treba podsetiti da je tokom devedesetih godina Suzuki u svom programu imao kabriolet izdanje tadašnjeg Swifta.

Podsećanja radi, novi Swift je dugačak 3840 mm, širok 1695 mm, visok 1500 mm, a međuosovinsko rastojanje mu iznosi 2450 mm.

U gami motora su na početku 1,0 litarski trocilindrični turbo benzinski agregat sa 102KS i 150 Nm, pa 1,2 litarski Dualjet motor sa 91KS i 118 Nm, kao i 1,2 litarski benzinac sa Suzukijevim mild-hybrid sistemom.

Kasnije stiže i Swift Sport koji će pokretati 1,4 litarski turbo Boosterjet agregat koji u aktuelnoj Vitari raspolaže sa 138KS i 220 Nm. Ovde se može očekivati da bi pomenuti motor u Swiftu Sport trebalo da raspolaže sa više od tih 138 konja.

Sem sa snažnijim motorom, novi Swift Sport će raspolagati i sa modifikovanim sportski podešenim oslanjanjem, unapređenim upravljanjem, sportskim izduvnim sistemom sa dve hromirane izduvne cevi, jačim kočnicama, atraktivnijim aero body paketom, većim alu točkovima i doteranim enterijerom sa sportskim sedištima.

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Renderi: Xtomi.blogspot.hučitanja : 611Komentari