home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kompanija Nissan će u septembru predstaviti znatno poboljšani Leaf, a sada je objavila novi, treći teaser na Twitteru.

Očekuje se da će Nissan predstaviti novi Leaf u Tokiju u Japanu kao i da će model imati potpuno novi izgled i napredniju tehnologiju u odnosu na prethodnika,

Teaser delimično otkriva izgled prednje maske, a Nissanov logo je integrisan u plastičnu lažnu rešetku hladnjaka dijamantnog dizajna.

Osim futurističkog izgleda prednje maske, novi Leaf dobija i nove prednje svetlosne sklopove, uža zadnja svetla i agresivniji ukupan izgled inspirisan manjim modelom Micra i prelepim IDS konceptom.

Unutrašnjost će biti takođe potpuno nova.

Leaf će imati čak dvostruko veći domet pa će s jednim punjenjem baterije moći da pređe 547 km. To će biti prvi Nissanov automobil opremljen tehnologijom za autonomnu vožnju. Nissanov ProPilot Assist sistem će pomoći u vožnji kada je potrebno često stajanje i kretanje, brinuće se o ubrzanju, kočenju i držanju vozila u jednoj traci.

Novi Nissan Leaf će biti predstavljen 6. septembra u Tokiju, a prodaja počinje 2018. godine. Cena još uvek nije poznata.

Izvor: Klix.ba

Foto: Nissančitanja : 631Komentari

"Leaf će imati čak dvostruko veći domet pa će s jednim punjenjem baterije moći da pređe 547 km."
o tome ja pricam.i zamislite sad golf,serija,3,x3,serija 7 itd sa el motorom i dometom od 700,800km,a baterija se puni 80% za pola sata.pa ko bi normalan dizel kupio???

Autor BMW SERIES 8 03 Jul 2017, 09:23