home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Jaguar

Jaguar je zaštitio oznaku J-Type, saznaje AutoGuide, i odmah su se pojavile spekulacije o tipu modela koji bi u budućnosti mogao da ponese ovaj naziv.

Ime je registrovano u Evropskoj kancelariji za intelektualnu svojinu (EUIPO), bez preciziranja da li se uopšte odnosi na neki budući model, ali s obzirom na deo “type” u nazivu, gotovo je sigurno da je reč o automobilu.

Jaguar

Jedna od najverovatnijih mogućnosti je da se radi o nekom novom sportskom modelu. Iz Jaguara su još 2016. nagovestili da bi eventualni naslednik aktuelnog dvoseda F-Type mogao da dobije centralno postavljen motor. Ako bi proizvođač zaista odlučio da promeni koncept ovog modela u tolikoj meri, verovatno je i da bi sledeći F-Type - sa motorom pomerenim u sredinu - imao i novu oznaku.

Druga mogućnost je da će J-Type biti novi Jaguarov GT model sa konfiguracijom sedišta 2+2. Ukoliko je reč o jednom takvom automobilu, on bi bio zasnovan na modifikovanoj mehaničkoj platformi Jaguara F-Type.

Naravno, uvek postoji opcija da će novu zaštićenu oznaku poneti neki budući Jaguar na struju ili kupe krosover, o čemu se takođe spekuliše.

Izvor: B92.net

Renderi: arhiva Autoblog.rs / Autocar.co.ukčitanja : 336Komentari