home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Volkswagen Golf

Novi, dugoočekivani Golf osme generacije dolazi sledeće godine, a nemački proizvođač je već objavio da će na razvoj potrošiti 1,8 milijardi evra. Ono što za sada znamo jeste da će novi Golf imati prepoznatljiv spoljašnji izgled, opciju hibridnog pogona i potpuno digitalizovanu unutrašnjost.

Volkswagen Golf

Znamo i da novi Golf 8 u proizvodnju kreće na leto sledeće godine, pa se pretpostavlja da će premijeru imati na salonu u Frankfurtu. Što se tiče spoljašnjih dimenzija, posebno dužine, one navodno ne bi trebalo da se posebno razlikuju od sadašnjih jer će novi model koristiti poznatu MQB platformu.

Volkswagen Golf

Iako za dodatne informacije još moramo da sačekamo, ovih dana internetom su počele da kruže misteriozne slike na kojima se nalazi nova generacija u maskirnoj foliji koja ipak otkriva neke detalje. Strani portali Motor Talk i Auto Week navode da su fotografije snimljene u Kini u razvojnom centru Volkswagena u Pekingu.

Volkswagen Golf

I prednja i zadnja LED svetla su uža u odnosu na još uvek aktuelni model, a kod samog oblika automobila nema većih iznenađenja. U oči upadaju i dvostruki nastavci izduvnog sistema, pa se pretpostavlja da je reč o jačem modelu.

Ipak, odmah su se javili i oni koji tvrde da su slike fotošopirane, što je takođe moguće.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Twoeggz. comčitanja : 2459Komentari