home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Lada 4x4

Najveći ruski proizvođač automobila AvtoVAZ započeo je proizvodnju čuvenog terenca Lada 4x4 sa obnovljenim enterijerom.

Kako prenose ruski mediji, kompanija je 18. novembra počela predserijsku proizvodnju, izbacujući dnevno šest restilizovanih vozila, dok će od 27. novembra u potpunosti preći na proizvodnju terenaca sa novim salonom.

Lada 4x4

Prodaja automobila sa promenjenom instrument tablom, centralnom konzolom, plafonom, novom formom sedišta, kao i zadnjom klupom sa udobnim naslonima za glavu, poboljšanim elektronski regulisanim grejanjem, antenom na krovu i drugim novinama, počeće u decembru ili januaru iduće godine. Kao i do sada vozilo će biti opremljeno sa 1,7 litarskim atmosferskim motorom od 83 konjske snage uparenim sa petobrzinskim menjačem.

Lada 4x4

Ranije je bilo reči o tome da bi Lada 4x4 mogla da dobije platformu alijanse Reno Nisan za automobile srednje veličine CMFB-LS. Kako je direktor AvtoVAZ-a Nikola Mor isticao, kompanija nastoji da sačuva vrhunske terenske karakteristike čuvenog vozila.

Lada 4x4

Očigledno je da radimo na nasledniku postojećeg modela Lada 4x4, razmatramo moguću sinergiju sa alijansom Reno-Nisan, uključujući eventualno korišćenje zajedničke platforme, rekli su iz Avtovaza.

Lada 4x4

Lada 4x4 i dalje je izuzetno popularni model na ruskom tržištu automobila i jedan od pet najprodavanijih krosovera. U prvih deset meseci ove godine prodato je 26325 primeraka, što je tri odsto manje nego u istom periodu lane, ali je to s obzirom na padajuće tržište stabilna potražnja.

Tekst: Russia Beyond

Foto: Rg.ru



čitanja : 3208



Komentari