home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Hyundai Alcazar

Hyundai Motor India Ltd. najavljuje da će 6. aprila predstaviti novi SUV model za indijsko tržište.

U pitanju je Hyundai Alcazar koji se u kratkom saopštenju opisuje kao premium SUV sa sedam sedišta.

Hyundai Alcazar

Kako se navodi, Alcazar je razvijen da pokaže pouzdanost, dok crpi inspiraciju iz kraljevske loze dvoraca i palata, koja označava veličinu, prostranost i čvrstoću. Alcazar će udovoljiti ambicijama sofisticiranih, inovativnih i tehnološki pametnih kupaca. Svojim svetskim debijem u Indiji, Alcazar će redefinisati vozačka iskustva kombinacijom svestranosti i futurističkih karakteristika.

Vozilo će ponuditi kupcima prvorazrednu mobilnost, bilo za poslovna putovanja ili porodice koja putuju zajedno kako bi zadovoljila njihovu želju za putovanjem.

U saopštenju se dalje navodi da je Alcazar napravljen na globalnom dizajnerskom identitetu sportske senzualnosti, kao i da sinhronizuje vitalne elemente dizajna proporcije, arhitekture, stila i tehnologije, formirajući moderan i vrhunski SUV sa 7 sedišta. Sa svojim nepogrešivim dizajnom, Alcazar prikazuje samopouzdan i smeo stav, dok njegova harizmatična privlačnost i robusna elegancija karakterišu jedinstvenu dizajnersku temu koja je izvanredna među običnim.

Neki mediji navode da će se u gami naći 1,5 litarski atmosferski benzinac sa 85 kW/116KS i 144 Nm, pa 1,4 litarski turbo sa 103 kW/140KS i 242 Nm, kao i 1,5 litarski dizelaš sa 85 kW/116KS i 221 Nm. Takođe, biće moguć izbor između 6-stepenog manuelnog menjača, automatika i CVT transmisjje.

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 563Komentari