home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Škoda Kodiaq

Popularni ŠKODA KODIAQ terenac uskoro će pokazati svoj podmlađeni izgled. Ali njegova avanturistička priroda će, naravno, ostati nepromenjena.

ŠKODA će 13. aprila predstaviti podmlađeni dizajn svog velikog SUV modela, KODIAQ. U odnosu na postojeću verziju, najuočljivije promene biće izraženija rešetka hladnjaka i novi dizajn farova. Ove nove funkcije možete pogledati u prvim skicama i kratkom video materijalu.

KODIAQ dobija LED prednja svetla koja se kombinuju sa svetlima za maglu kako bi stvorili efekat svetla s „četiri oka“. Ove karakteristike, zajedno s uspravnijom i sada šestougaonom rešetkom hladnjaka, daju modernizovanom automobilu još avanturističkiji izgled nego pre. Druga prepoznatljiva promena je modifikovani prednji branik koji je s obe strane bočno obložen pločama u obliku slova „L“. Automobil takođe ima širi centralni usisnik vazduha i detalje u boji aluminijuma.

Sa zadnje strane opet nalazimo tipična svetla u obliku slova „C“, ali ona su uža nego na prethodnoj verziji. Podmlađeni KODIAQ nastaviće uspeh prethodne verzije: ŠKODA je prodala više od 600.000 ovih automobila od lansiranja modela 2016. godine. Prvi veliki SUV češkog proizvođača otvorio je put trenutnom asortimanu ŠKODA SUV modela i takođe započeo tradiciju davanja imena ŠKODA SUV-ovima koja počinju s „K“ i završavaju sa „Q“.

PR saopštenječitanja : 324Komentari