home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Opel Astra GTC

Nekada je skoro svaki proizvođač automobila imao verziju svog hečbek modela sa 3 vrata. Nije bilo važno da li se radi o kategoriji potkompaktnih ili kompaktnih vozila, obično je na raspolaganju bila i ta opcija.

Danas, međutim, to nije slučaj i prava je retkost da neki brend, pored klasične varijante sa 5 vrata, ponudi trovratnu verziju istog modela. Vreme kada ste mogli da birate takvu opciju kod svakog hečbeka, kao što su Volkswagen Golf ili Ford Focus, odavno je prošlo.

Opel Astra GTC

Mnogi se sa setom sećaju Opel Astre i njenih kupeovskih GTC verzija sa 3 vrata. Na žalost, Opel je još u prošloj generaciji ovog modela odustao od GTC opcije. Kada je potpuno nova Astra debitovala pre nekoliko meseci, neki su se zapitali da li će i šesta generacija i imati GTC verziju?

Za sada nema zvaničnih informacija o tome, ali sudeći na osnovu trendova koji trenutno vladaju auto-industrijom, mala je verovatnoća da Opel opet ponudi verziju sa 3 vrata. To ipak nije sprečilo nezavisnog dizajnera Nikitu Čujka da prikaže izgled (hipotetičke) Astre GTC putem rendera i objavi ih na sajtu Kolesa.

Izvor: B92.net

Renderi: Kolesa.ručitanja : 716Komentari