home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Hartge, nemački specijalista za obradu modela bavarskog BMW-a, upravo je predstavio novi aerodinamički kit i paket za povećanje snage za BMW X5, a pojavile su se i prve nezvanične slike Hartgeovog BMW-a X6.

Hartge je za X5 predvideo modifikovani prednji branik sa integrisanim spojlerom, izraženije pragove, proširenja blatobrana, novi zadnji branik, krovni spojler, novi sportski izduvni sistem, doterani interijer (Hartge volan, aluminijumske sportske pedale, elementi od karbon fibera) i naravno atraktivnije desetokrake aluminijumske točkove od 22 inča (sa Continental ili Pirelli gumama).

Što se motora tiče, Hartge je pojačao BMW-ov 3.0sd motor (sada razvija 328 umesto 286 konja) i 3.0d agregat (pojačan na 275KS). U ovom trenutku još nema podataka o ceni ovakvog X5.

Hartge BMW X6 u stvari još uvek nije zvanično promovisan, ali su se njegove fotografije pre vremena ipak pojavile na internetu. Kako bilo, Hartge BMW X6 je dobio iste aluminijumske točkove od 22 inča kao i pomenuti Hartge X5, zatim modifikovani interijer (Hartge volan, elementi od karbon fibera), kao i snažniji 3,0 litarski dizel motor (reprogramiranom elektronikom motora dobijeno je 328 umesto fabričkih 286KS). Drugi detalji za sada nisu poznati.čitanja : 4115Komentari

mmm.automobil je extra....

Autor harisa 21 Okt 2008, 14:30