home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Japanska tjuning kuća Wald International, koja je najpoznatija po svojim doterivanjima Lexusovih modela (mada obrađuju i BMW, Bentley, Mercedes, Nissan...), nedavno je kupcima ponudila modifikovani Lexus RX 350 nove generacije, a sada svoju ponudu proširuje još jednom njegovom verzijom. 

Tako je i novi hibridni Lexus RX 450h dobio Waldov Black Bison aero body kit, koji podrazumeva novi prednji branik, pragove, krovni spojler, zadnji branik sa difuzorom, kao i set novih aluminijumskih točkova, sportski izduvni sistem sa četiri završetka i nekoliko novih detalja u unutrašnjosti (aluminijumske pedale i nove patosnice).

Podatak o ceni se inače u kratkoj informaciji ne pominje.

Wald nudi i aktuelni BMW M5 za koga je ovaj japanski tjuner predvideo novi body kit, koji sadrži prednji spojler od karbona, prednji gril (takođe od karbon fibera), modifikovani zadnji branik sa difuzorom i integrisanim izduvnim cevima, kao i novi komplet "Mahora" točkova od 19 i 20 inča. U informaciji se ne pominju promene na njegovom 5,0 litarskom V10 motoru, koji inače u fabričkom izdanju raspolaže sa 507 konja i 520 Nm obrtnog momenta.
čitanja : 1510Komentari

Oba su dobro sređena, ali su naplaci prevaziđenog dizajna.

Autor Stefko 27 Sep 2009, 01:31

Super su!

Autor Acko Raska 28 Sep 2009, 14:52