home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Liberty Walk Audi R8 Spyder

Bilo da ih volite ili prezirete, deluje da blještavi tjuning zahvati kompanije Liberty Walk nikako ne izlaze iz mode.

Liberty Walk Audi R8 Spyder

Poslednja kreacija ove tjuning kuće predstavlja primerak Audi R8 Spyder, specijalno kreiran za jednu mupšteriju na Tajlandu.

Oprema za ovaj model uključuje klasične dodatke na vešanju, određene modifikacije prednjeg i zadnjeg dela, kao i potpuno novu amortizaciju. Prema navodima, vlasnik ovog R8 Spyder želeo je nešto više, tako da se okrenuo i kompaniji Infinite Motorsport, lokalnom dileru, koji je njegov automobil postavio na nove točkove.

Liberty Walk Audi R8 Spyder

Nakon što je pažljivo pregledao sve kolekcije koje su bile u ponudi, vlasnik je odabrao 'Luxury Series I' LX04 felne, kreirane od aero spejs 6061-T6 ojačanog aluminijuma u veličinama 9x19 i 12.5x20 inča napred i nazad. Sa produženim relativno šupljim profilom, ovi točkovi su dodatno prekriveni slojem metalnog praha i obojeni atracitnim prednjim delom i sjajnim obodom iste boje, dok je centralna kapa kreirana od ojačanog karbonskog kompozita.

Liberty Walk Audi R8 Spyder

Uprkos dodatnim detaljima koji će svakako privući veliku pažnju na ulicama, nismo i dalje sigurni da sve ove modifikacije poseduju bilo kakav uticaj na performanse ovog Audi R8 Spyder automobila koji zahteva 3,5 sekundi za sprint od nule do sto, poseduje 540 ks u baznoj varijanti i dok je Plus modelu potrebno 3,2 sekunde za isti zadatak, i poseduje 601 ks, oba modela dolaze sa identičnim V10 motorima sa unutrašnjim sagorevanjem i 5,2 litra zapremine.

Svaki projekat tjuning kuće Liberty Walk može biti prepoznat po niskom vešanju i sportskom stavu automobila, koji postaju toliko brutalni da se ponekada pitamo da li mogu da se voze po regularnim putevima ili samo staklenoj pisti. Međutim, bilo kako bilo, točkovi su ovoga puta ispali pravi izbor i definitivno do zadnjeg detalja kompletiraju kompletnu liniju automobila.

Izvor: Autoexclusive.rsčitanja : 265Komentari