home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Osprey Custom Cars Land Rover Defender

Amerikanci su opsednuti Land Roverima, bez obzira da li je reč o ultraluksuznom Range Roveru ili robusnom Defenderu, posebno ako se radi o modifikovanim primercima.

Novi Defender je značajno nadmašio prodaju starog, ali Amerikanci vole i originalni model koji dostiže visoke cene. To važi i za restaurirane i modifikovane primerke, a Osprey Custom Cars je primer kako to treba učiniti. Pomenuta kompanija se specijalizovala za Defendere, a među kreacijama su bili Defender koji razvija 600 KS te Defender iz 1986. godine koji je luksuzniji od većine današnjih luksuznih automobila. Međutim, najnoviji projekat bi mogao da bude i najbolji.

Osprey Custom Cars Land Rover Defender

Modifikovani Defender 110 je prošao kompletan i detaljan proces restauracije koji uključuje eksterijer i enterijert, a čak je i motor promenjen. Lakiran je u Keswick zelenu boju, ima Santorini crni krov, a dobio je i crne aluminijumske šarke na vratima, poklopac motora, bočne stepenice, LED svetla napred i pozadi, KBX rešetku hladnjaka, novu šasiju, unapređene osovine, prednje i zadnje disk kočnice te 20-inčne Khan felne s gumama za sve podloge.

Osprey Custom Cars Land Rover Defender

Ispod haube se nalazi 5,3 litarski LS V8 motor koji razvija 325 KS i koji je uparen sa 6-stepenim automatskim menjačem.

Osprey Custom Cars Land Rover Defender

Unutrašnjost je dostojna premium SUV-ova nemačkih proizvođača, tu su TDCI Puma armaturna ploča, aluminijumski detalji na vratima, crna sedišta s grejačima napred, a nebo je presvučeno Alkantarom.

Defender je opremljen klima uređajem, tempomatom, modifikovanom centralnom konzolom, portovima za punjenje mobilnih telefona, Alpine infotainment sistemom s podrškom Bluetootha i Apple Car Playa, a tu su i JL zvučnici. Takođe, unapređena je i izolacija za "tišu" vožnju.

Izvor: Klix.ba

Foto: Osprey Custom Carsčitanja : 420Komentari