home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
1016 Industries Audi RS6 Avant

Američki tjuner 1016 Industries je za Audi RS6 Avant pripremio novi aerodinamički komplet od ugljeničnih vlakana.

Izmene koje je napravljene na RS6 Avant su relativno male, ali ga svakako čine još opasnijim. Modifikacije počinju na prednjem delu gde je tjuner dodao oštar novi spliter, a deo paketa zatim čine i novi bočni pragovi, zadnji krovni spojler, izraženiji difuzor i otvor na haubi od ugljeničnih vlakana.

1016 Industries Audi RS6 Avant

1016 Industries napominje da nijedna od modifikacija koje je napravio na RS6 ne zahteva sečenje standardnih delova tokom instalacije.

1016 Industries Audi RS6 Avant

Ovaj primerak RS6 Avanta je takođe dobio set RDB točkova, kao i plave kočione čeljusti.

„1016 Industries sa neverovatnom zadovoljstvom predstavlja naš modifikovani RS6, koji nudi oštar, potpuno jedinstveno izgled onoga što vidimo kao najbolji karavan visokih performansi na svetu“, rekao je izvršni direktor 1016 Industries Peter Northrop u izjavi. „1016 Industries RS6 je prilika za našu kompaniju da predstavi nešto potpuno sveže kategoriji entuzijasta koji vole četiri prstena. Lično, moja karijera u dizajnu automobila počela je sa Audijem i Volkswagenom, tako da projekat RS6 na mnogo načina izgleda kao da se vraćam kući.”

Kompletan komplet od ugljeničnih vlakana je dostupan od 20.000 dolara a kupci mogu da kupe i gotov Audi RS6 od 1016 Industries za 142.995 dolara.

Priredio: Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 257Komentari