home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
BMW 362i

BMW E46 Serija 3 je veoma voljen automobil, a model 330i ZHP ima posebno mesto zahvaljujući svojim poboljšanjima performansi. Jedan primerak iz 2003. godine izgleda sasvim "normalno", ali se njegova tajna krije ispod haube.

Ovaj BMW pokreće 6,2 litarski LS3 V8 motor koji je preuzet iz modela Chevrolet Corvette i uparen sa T56 6-stepenim menjačem. Automobil se prodaje na aukciji putem Bring a Trailera i to nije prvi put da menja vlasnika.

BMW 362i

Prethodno je prodat 2018. godine te je navedeno da razvija 459 KS, što je dvostruko više u odnosu na standardni 330i sa ZHP poboljšanjima. Sada nosi "simboličnu" oznaku 362i.

BMW 362i

Međutim, automobil ima i druga poboljšanja među kojima su Koni amrotizeri i opruge, Stoptech kočnice, Turner Motorsports stabilizatore te ojačani podokvir. Prilagođena pogonska osovina povezuje menjač s diferencijalom.

S druge strane, automobil ima i nekoliko mana, kontrola prijanjanja i tempomat nisu u funkciji, kao ni klima uređaj. Takođe, lak crne karoserije nije u savršenom stanju, ali je automobil i dalje zaista sjajan i zaslužuje status "sleepera".

Izvor: Klix.ba / Motor1.comčitanja : 633Komentari