home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Porsche 992 Carrera Cabriolet by DMC

DMC, poznat po svom pionirskom duhu u modifikovanju automobila, sa ponosom najavljuje svoju najnoviju kreaciju: Porsche 992 Cabriolet Enhancement Program.

Rođen iz vizije klijenta u SAD, ovaj projekat predstavlja primer inovacije, luksuza i performansi. Sa bogatom istorijom i nemilosrdnom posvećenošću savršenstvu, DMC se upušta u ovaj poduhvat, pomerajući granice doterivanja Porschea dalje nego ikada ranije. Kao i kod svakog DMC projekta, Porsche 992 Cabriolet Enhancement Program je dizajniran da zadovolji jedinstvene preferencije Porsche entuzijasta širom sveta.

Porsche 992 Carrera Cabriolet by DMC

U osnovi ovog remek-dela leži novo DMC unapređenje performansi. Pojačanje motora dodaje 160 konjskih snaga (118 kW) i dodatnih 150 Nm obrtnog momenta Porscheu 911. Rezultat? 535 konjskih snaga (401 kW). Ovi brojevi ne samo da naglašavaju njegovo zapovedno prisustvo i na stazi i na otvorenom putu, već i redefinišu pojam snage i brzine.

Sa DMC paketom, Porsche 911 Cabriolet postiže elektronski ograničenu maksimalnu brzinu od 313 km/h, u odnosu na 304 km/h. Sprint od 0 do 100 km/h smanjen je sa 3,4 na samo 3,0 sekunde, postavljajući nove standarde za ubrzanje. U sprintu od 0 do 200 km/h, vozilo opremljeno DMC Upgrade-om obara rekorde za impresivnih 10,5 sekundi.

Porsche 992 Cabriolet Enhancement Program ne isporučuje samo sirovu snagu; to je estetsko remek-delo. Projekat je započeo pomnim 3D skeniranjem modela 992 Cabriolet, postavljajući teren za razvoj potpuno novog aero kompleta.

Porsche 992 Carrera Cabriolet by DMC

Deo paketa je i lagani zadnji spojler od ugljeničnih vlakana. Cilj DMC-a je da održi ukupnu eleganciju kojom 992 Cabriolet sija, da zadrži svoje originalne linije i da izgleda ne „tjunirano“, već kao unapređeni serijski automobil koji bi se mogao zameniti sa originalnim automobilom iz fabrike u Štutgartu.

„Najveći kompliment koji sam mogao da dobijem je kada posmatrači vide moj dizajn kao fabrički komad“, kaže Gregor Hans Schoener, izvršni direktor DMC-a.

Kao i kod svih aero komponenti nemačkog tjunera, i ova ima TUV sertifikat. Takođe se pridržava FIA smernica, obezbeđujući ne samo stil već i poboljšane aerodinamičke performanse.

U domenu automobilske prefinjenosti, čak i točkovi su platno za umetnički izraz. Porsche 992 Cabriolet Enhancement Program nudi niz lakih kovanih točkova koji ne samo da poboljšavaju performanse već i podižu estetiku vozila. Uz neograničene mogućnosti boja i stila, ovi točkovi su prilagođeni individualnom ukusu vlasnika. Izrađeni sa preciznošću, ovi točkovi su svedočanstvo DMC-ove posvećenosti izuzetnosti. Točkovi od 20 inča napred i od 21 inča pozadi, dolaze umotani u 265/35 i 325/30 Michelin Pilot Sport 2 gume.

U potrazi za savršenstvom, svaki element je važan, a Porsche 992 Cabriolet Enhancement Program ne ostavlja nijednu želju neispunjenom. Program nudi izduvni sistem od titanijuma pedantno izrađen od strane veštih zanatlija iz ZESAD-a, DMC-ove sestrinske kompanije. Ovo remek-delo ne samo da smanjuje težinu već i poboljšava notu izduvnih gasova, stvarajući emocionalni zvučni pejzaž koji odjekuje dušom vozača. To je simfonija snage, preciznosti i strasti koja pretvara svaki nagon u zadivljujuću predstavu.

Svaki element kabine može biti prilagođen željama klijenta, obezbeđujući iskustvo vožnje po meri. Fina italijanska koža miluje svaku površinu, odišući raskošom i elegancijom. Međutim, opcije prilagođavanja prevazilaze konvencije, nudeći egzotične materijale poput kože krokodila i pitona za one koji traže izvanredno. Ovde se luksuz susreće sa umetnošću, gde se udobnost susreće sa ekstravagancijom i gde svaka želja postaje impresivno putovanje u svet ekskluzivnosti.

Porsche 992 Cabriolet Enhancement Program by DMC je više od poboljšanja; to je novo poglavlje u priči o prilagođavanju Porschea. To je proslava moći, stila, performansi i umeća izrade, gde je svaki detalj svedočanstvo DMC-ove nepokolebljive težnje za izuzetnošću. Sa neuporedivim opcijama za personalizaciju i posvećenošću prevazilaženju očekivanja, DMC poziva vlasnike Porschea da krenu na putovanje gde njihovi snovi postaju stvarnost.

Priredio: Ivan Mitić – Autoblog.rs

Foto: Salinas Photographyčitanja : 455Komentari