home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Sajt polovniautomobili.com, najposećeniji domaći sajt za oglašavanje i trgovinu polovnim automobilima, otpočeo je početkom godine saradnju sa međunarodnim auto magazinom Autobild.

Od sada će ovaj renomirani magazin svoj sadržaj plasirati i preko stranica sajta a cilj je da se objavljivanjem izabranih tekstova iz štampanog izdanja posetiocima polovniautomobili.com na raspolaganje stavi dodatni stručni i zanimljiv sadržaj, kakvog nema dovoljno na domaćem Internetu.

Matijas Vajmer, direktor GM Corporate Media, izdvača AutoBilda u Srbiji, povodom otpočinjanja saradnje kaže: ”Tehnički precizne, tačne i  kredibilne informacije AutoBilda, najvećeg svetskog magazina za automobile, od sada će biti i važan izvor za sve potencijalne kupce polovnih automobila koji dolaze na ovaj sajt i njihovu kvalitetniju odluku o kupovini. Na samom sajtu biće lako pronaći, recimo, međunarodno priznate komperativne auto testove ili rezultate 100 000 kilometara dugih test vožnji polovnih automobila. Osim toga, aktuelne vesti vezane za svet automobilizma u Srbiji ali i uzbudljivi auto izveštaji iz celog sveta dodatni su sadržaj koji će, preko stranica AutoBilda na sajtu polovniautomobili.com, stajati na raspolaganju svim posetiocima”, završava Vajmer.

Takođe, naslovna stranica sajta polovniautomobili nedavno je redizajnirana, čime je postala funkcionalnija i preglednija. Olakšavanje pretraga na sajtu, redizajn kao i unapređanja u ponudi sadržaja imaju za cilj poboljšanja rada i podizanje kvaliteta svih pruženih usluga.

Inače, sajt www.polovniautomobili.com je krajem prošle godine kupila domaća Internet kompanija Infostud, čime je ovaj sajt postao deo grupe Infostudovih sajtova. Infostud je postao vlasnik 100% sajta, a cilj kupovine bilo je širenje ovde domaće kompanije u nove oblasti poslovanja na Internetu.

Izvor : polovniautomobili.com čitanja : 12857Komentari