home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ministar za ekonomiju i regionalni razvoj Mlađan Dinkić najavio je da će 15. aprila početi program zamene starih automobila za novi "fijat punto".

Dinkić je u Vladi Srbije rekao da proizvodnja "punta" u "Zastavi" ide dobro i da će danas posetiti kragujevačku fabriku automobila.
Po sistemu "staro za novo", "punto" će u maloprodaji koštati 5.999 evra.
Građani će moći da ponude svoje automobile stare 10 i više godina, bez obzira na robnu marku i sa motorima bez ekoloških standarda.
Dinkić je najavio da će se, osim kupcima automobila, izaći u susret i poljoprivrednim proizvođačima, pa će tako za kupovinu traktora domaćih proizvođača IMT i IMR važiti popust od 2.000 evra. Prema njegovim rečima, na taj način će najjeftiniji model traktora koštati 7.430 evra. 

Radojević: Šteta 11 miliona dinara

Proizvodnja "punta" i juče je bila usporena pošto je "Energogas" prekinuo snabdevanje gasom kragujevačkoj "Energetici" zbog dugova.
Generalni direktor Grupe "Zastava vozila" Zoran Radojević je ukazao da je zbog toga fabrika pretrpela štetu za više od 11 miliona dinara, a savetenik direktora Agencije za privatizaciju, zadužen za "Zastavu", Aleksandar Ljubić je rekao da će "gas danas ponovo biti pušten" i da će proizvodnja "punta" biti normalizovana.

Autor : Tanjug.rs

Foto : Fiatčitanja : 3347Komentari

,,Dinkić je u Vladi Srbije rekao da proizvodnja "punta" u "Zastavi" ide dobro"

A pazi ovo

,,Proizvodnja "punta" i juče je bila usporena pošto je "Energogas" prekinuo snabdevanje gasom kragujevačkoj "Energetici" zbog dugova.
Generalni direktor Grupe "Zastava vozila" Zoran Radojević je ukazao da je zbog toga fabrika pretrpela štetu za više od 11 miliona dinara"
I plus kad su im isključili vodu kad su bila uništena prva 40 primeraka, a ovo đubre lopovsko lažovsko kenja kako proizvodnja ide dobro. Ama dokle će da lažu narod bre dokle više?

Autor MasterHaosis 08 Apr 2009, 15:35