home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
jenson button

Grupa naoružanih osoba pokušala je u Sao Paolu da napadne Vozača Meklarena, Britanca Džensona Batona, koji je bio na putu do hotela nakon kvalifikacija za pretposlednju trku ovogodišnjeg šampionata sveta u Formuli 1 - Veliku nagradu Brazila na stazi "Interlagos".

Zahvaljajući pravovremenoj reakciji aktuelnog šampiona sprečena je namera napadača da priđu vozilu u kojem je bio zajedno sa klupskim kolegom i sunarodnikom Luisom Hamiltonom, ocem Džonom, trenerom Majkom Kolijerom i menadžerom Ričardom Godarom.

Kako navode mediji, Baton je ostao pribran, a njegov vozač je iskoristio svoje vozačko umeće, probio se kroz saobraćaj i uspeo u nameri da svi putnici oklopnog vozila nepovređeni stignu u hotel.

Jučerašnji događaj uzrokovao je odluku organizatora Velike nagrade Brazila da pred današnju trku, koja startuje u 17 časova po našem vremenu, dodatno obezbede Batona i zvaničnike Meklarena.

Izvor : Blic.rs

Foto : APčitanja : 905Komentari

10 novina,10 razlicitih prica,bruka !! Ali ovo sada sto vam iznesem,99,99% su tacne..;)
"Na putu od staze do hotela, banditi pucali na vozilo Jensona Buttona.

Nakon jako loših kvalifikacija, i konačnog priznavanja da je izgubio trku za titulom, na putu od staze do hotela, Jenson Button i njegovi saputnici doživeli su pravu dramu.

Nakon nekoliko minuta vožnje, banditi su napali Jensonov blindirani Mercedes, koji je vozio specijalno obučen i naoružan šofer, u nameri da opljačkaju šampiona i njegove saputnike.

Vozač je uspeo da ubrza vozilo, udari još nekoliko vozila sa strane, i pobegne sa tog mesta, a iz McLarena su naknadno potvrdili da ni Jenson Button, niti njegovi saputnici, otac, menadžer i trener, nisu povredjeni.

"Moj vozač je legenda", rekao je Jenson za Mail on Sunday: "On se odbio od oko pet automobila sa strane, praktično je vozio preko njih. Bilo je zastrašujuće."

Pre toga, nakon razočaravajućih kvalifikacija, aktuelni šampion je priznao da su njegove šanse, za osvajanjem titule, sada završene.

"Izmakle su mi se šanse. U suštini su bile jako male i pre ovih kvalifikacija."

"Veoma je teško, kada ste toliko daleko. I ako Lewis bude imao dobar start, neću moći da mu pomognem odatle", nevoljno je rekao Jenson."

Autor Malik 07 Nov 2010, 12:21

ps.Ne kazem ja da ove nisu tacne,ali nije tacno da je Luis Hamilton bio sa njime u vozilo,samo prebroj te clanova kolko je bilo u vozilo,znaci 6,sto je premnogo kao prvo..
A kao drugo,Luis Hamilton uvjek putuje sa svojim ocem,i ne razdvaja se od njega,i nije ni putovao sa Butonom !!!

Autor Malik 07 Nov 2010, 12:24

Ja mislim da je ovo izveo Ivan Bogdanov zato sto je Button presao iz Mercedes Mclarena u Mclaren....i naravno zbog TOLETA.:)

Autor UROS 88 07 Nov 2010, 16:25