home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U nagradnoj igri Erste Banke „Tekući račun 5+“ glavnu nagradu, automobil Hyundai i30, dobio je 23-godišnji Đorđe Krstić iz Novog Beograda, zaposlen u beogradskoj kurirskoj službi Sprinter team.

Imena dobitnika ostalih nagrada, poklon kartica sa deponovanih po 3.000 dinara na njima, biće objavljena u toku dana na sajtu Erste Banke.

Ključeve automobila Hyundai i30 dobitniku je predao teniser Viktor Troicki, zaštitno lice Erste Banke.

Nagradna igra je organizovana kao deo promocije paketa proizvoda „Tekući račun 5+“. 

Sadržaj paketa „5+“

Osim standardnog tekućeg računa, uz koji se mogu koristiti i čekovi, svi klijenti dobijaju besplatno VISA elektron karticu za plaćanja u zemlji i inostranstvu, opremljenu specijalnim čipom koji garantuje najviši stepen sigurnosti.

U paketu je i SMS servis Novomob, pomoću kog je moguće imati uvid u stanje i promene na računu u bilo kom trenutku, kao i NetBanking, servis koji omogućava da se putem Interneta, bez dolaska u banku, bezbedno vrše sva plaćanja kao i na šalteru, od redovnih mesečnih računa do složenih deviznih uplata. 

Paket „5+“ čine još i devizni tekući račun i za njega vezana MAESTRO kartica, koja služi za sva plaćanja u zemlji i inostranstvu, kao i putem Interneta. 

PR Erste Bankčitanja : 1435Komentari

Moze li jedan dobitnik vredne nagrade da bude van Beograda?

Autor boki 21 Dec 2010, 17:55

Pa posto 30% srbije ziviu njemu najveca je verovatnoca kao prvo. kao drugo, ja sam ogrebao mercedes a nisam iz Bgd-a ;) hehehe ... (davno) ;)

Autor dmc 21 Dec 2010, 18:04

Troickom vec izrasla kosa!

Autor milan 21 Dec 2010, 18:39

Bravo djole!!!

Autor Coadin 21 Dec 2010, 18:54

Djordje sve najbolje!Mada mogao si jaknu da ostavis u svojim novim kolima,a ne ovako da delujes kao da su pokupili prvog sa ulice samo da se slika cisto za novine.. :)

Autor Uros Cuore Sportivo 21 Dec 2010, 19:32

Sve najbolje mu želim

Autor Dejan L 21 Dec 2010, 20:41