home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kompanija NIS otvorila je danas dve benzinske stanice u Kragujevcu, u skladu sa najsavremenijim svetskim tehničkim standardima.

Reč je o totalnoj rekonstrukciji dva postojeća objekta koji se nalaze na ulazu i izlazu iz grada: «Kragujevac 2» i «Kragujevac 5», u koje je NIS ukupno uložio 170 miliona dinara.

Zahvaljujući rekonstrukciji, obe benzinske stanice u Kragujevcu su automatizovane, zbog čega mogu da ponude potrošačima iz multipleks automata sve vrste derivata: BMB 95, evropremijum BMB 95, evrodizel, D2 i autogas. Dodatna kontrola količine i kvaliteta goriva u rezervoaru omogućena je ugradnjom savremenog sistema za merenje visine, količine i gustine goriva. U sklopu obe benzinske stanica nalazi se i prodavnica sa širokim izborom artikala, kafe bar i parking. Na ovim benzinskim stanicama ispoštovani su svi ekološki kriterijumi, u skladu sa međunarodnim standardima.

U narednih mesec dana na ovim novootvorenim objektima sve vrsta goriva će, u sklopu promotivne akcije, biti jeftinije za dva dinara, a potrošače će u određenim vremenskim intervalima tokom dana, noći i vikenda, obradovati i akcija «Happy hour“, kada su cene goriva niže za tri odsto.

Tokom 2011. godine NIS je pustio u rad osam rekonstruisanih i dve novoizgrađene benzinske stanice, kao i 22 TNG instalacije širom Srbije. Do kraja godine će biti rekonstruisano još 15 objekata i postavljeno 30 aparata za tečni naftni gas – autogas.

PR NISčitanja : 1526Komentari

Džaba im ova "šminka" kada toče najgore i najskuplje gorivo!

Autor Zocky,Beograd 01 Okt 2011, 01:29