home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Šta najviše nervira ženu dok vozi? Muškarac na mestu suvozača. Istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je da se žene najčešće unervoze za volanom ako je sa njima u kolima i muškarac.

Iako niko ne poriče da žene mogu da budu i sjajni vozači, čak i bolji nego muškarci, za dame je vožnja uglavnom samo nužno zlo. Istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji pokazalo je da su glavni razlog ženskoj nervozi i osećaju neprijatnosti u takvim situacijama - muškarci.

Više od polovine žena koje su učestvovale u anketi osiguravajuće kuće Aviva izjavilo je da se oseća uznemireno i nervozno kad je njihov partner u automobilu. Ali, muškarci se oko toga ne uzbuđuju previše: tek svaki deseti kaže da malo pažljivije vozi ako je partnerka sa njim u kolima.

Ovo istraživanje pokazalo je i da devet odsto muškaraca uopšte ne pristaje da se vozi kolima ako je njihova partnerka za volanom.

Ipak, iako muškarci ne pate od manjka samopouzdanja kad su njihove vozačke sposobnosti u pitanju, dame imaju neke zamerke - 13 odsto njih smatra da je njihov partner previše samouveren, dok svaka deseta kaže da njen partner vozi prebrzo ili suviše agresivno.

Sa druge strane, 17 odsto muškaraca smatra da bolje vozi od svoje lepše polovine, a 16 odsto njih misli da je njihova partnerka "nesposobna da parkira automobil".

Parovi se dogovaraju ko će da vozi u zavisnosti od tipa putovanja, pa je tako veća verovatnoća da će muškarac voziti ako se ide na duži put, ako je put kojim se vozi loš i ako je tog dana loše vreme.

Izvor: Mondo.rs

Foto: Guliver/Getty imagesčitanja : 1690Komentari

nesposobne su,čast izuzecima.urodjeno je to kod njih.ta nesigurnost,dekoncetrisanost i loša procena.u mozgu su drugačije gradjene od muškaraca,dokazano je naučno.srećom ne voze mnogo kod nas inače bi bilo mrtvih na kamare.

Autor peca 07 Feb 2012, 23:50