home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Da li se sećate promotivnog filma koji je BMW objavio prilikom predstavljanja Serije 4 Coupe? Verovatno ne, zato ćemo ga ponovo postaviti dole ispod teksta. Uglavnom, ta reklama je očigledno imala veliki efekat, pa je tako recimo jedan bračni par bio toliko impresioniran sa njom da su na kraju odlučili da kupe BMW Serije 4 umesto Mercedesa, koji su prvobitno planirali da uzmu.

Debra Hayden je poslala poruku BMW-u putem njihove zvanične Facebook stranice, rekavši da je zbog te reklame odlučila da uzme BMW 428i umesto Mercedesa. Napisala je da će svog novog limenog ljubimca preuzeti 21. oktobra u minhenskom BMW Weltu i dodala da marketinški tim BMW-a zaslužuje velike pohvale, jer su ih naterali da promene mišljenje.

Šta je BMW uradio? Odlučili su da iznenade svoje nove mušterije tako što su im priredili pravi VIP doček. Ovako se kupuje naklonost za ceo život.

Reklama zbog koje se bračni par predomislio

Izvor: Novavozila.bačitanja : 2063Komentari

Ako je ona samo zbog reklame promenila misljenje, onda stvarno nemam reci! Umesto da kaze da ga je uzela zato sto joj je lepsi od Mercedesa ili misli da je bolji, ona kaze zbog reklame!?!

BMW poceo da otima penzionere Mercedesu, sada ce samo mladi da nastave da kupuju Mecke, a svi penzioneri pravo u BMW salone :D
Nisu naivni ti iz BMW-a, znaju da ce penzionera uvek biti i da stalno pristizu novi ;)

Autor Vlada 31 Okt 2013, 18:37

Kad bi meni pustili ovakvu reklamu, rekao bi, dovidjenja.
Reklama sa C klasom i Hitlerom je nebo i zemlja za BMW

Autor Alfista 31 Okt 2013, 18:42

Svi mladi ostaju u BMW salonima. Ali poceli da dolaze i stariji. Shvatili sta je dobro. Mercedes pokusao da pravi automobile za mladje. U enterijerima se to najbolje vidi. Ali bas preterali, pa napravili za decu....ccc...c

Autor toma 31 Okt 2013, 22:21

I jel ponovo pobedio Gol... uh pardon, pogresna tema :)

Autor Panco 31 Okt 2013, 22:30

U potpunosti se slažem sa tobom a ovi ostali neka pričaju šta hoće. Svako ima svoje mišljenje ali im je teško priznati da je BMW No.1 :)))

Autor MazoMania 01 Nov 2013, 01:29