home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

BMW osvojio nagrade u izboru čitalaca Auto, Motor und Sport

BMW je započeo 2014. godinu sa četiri nagrade čitalaca magazina Auto, Motor und Sport pri čemu su BMW i3 i BMW Serija 5 osvojili nagrade u svojim respektivnim kategorijama.

BMW i3 je takođe osvojio nagradu „International Paul Pietsch Award“ koja prepoznaje inovativne tehnologije.

Takođe, BMW brend je osvojio još jednu nagradu, pri čemu je Serija 3 osvojila drugo mesto u visokokonkurentnoj kategoriji vozila srednjeg opsega. Takođe, moramo pomenuti da je BMW Serija 4 Coupe osvojio nagradu za najboljeg u segmentu vozila srednje kategorije.

Best Cars 2014: Mini nastavlja pobednički niz i 2014. godine

Samo nekoliko nedelja pre početka dostupnosti nove generacije modela MINI je još jednom demonstrirao popularnost svojih dolazećih modela nastavljajući impresivni niz pobeda i osvajanja nagrada ovoga puta u saradnji sa čitaocima časopisa „Auto, motor und sport“.

U glasanju za dodelu Best Cars 2014 nagrada čitaoci ovog časopisa su izglasali model MINI kao najbolji model u kategoriji uvezenih mini automobila. Ovaj originalno britanski automobil je osvojio 28.7% glasova kada je reč o segmentu premium malih automobila. Tokom prethodnih nekoliko godina MINI modeli koji se grade u Oksfordu su se ispostavili kao veoma popularni među kupcima u Nemačkoj.

Alfa Romeo 4C osvojio Auto, Motor und sport nagradu

Alfa Romeo brend nije mogao da poželi bolji početak nove kalendarske godine: Čitaoci specijalizovanog Auto, Motor und Sport magazina su izglasali Alfa Romeo 4C model za najbolji uvezeni automobil u Nemačku u kategoriji sportskih automobila.

Alfa Romeo 4C se tako plasirao ispred 28 drugih sportskih modela koji se uvoze u Nemačku. U okviru glasanja više od 115.000 čitalaca ovog magazina je odabralo Alfa Romeo 4C kao najuzbudljiviji uvezeni sportski automobil.

Dizajniran od strane Alfa Romeo inženjera i proizveden u Maserati fabrici u Modeni, ovaj kompaktni superautomobil predstavlja osnovnu DNK Alfa Romeo brenda.

Vozilo karakteriše novi 240ks 1750 Turbo benzinski motor sa najnovijom generaicjom Alfa TCT suve twin spojnice i napredni Alfa DNA birač sa potpuno novim Race režimom vožnje.

Izvor: Moto.rs

Foto: arhiva Autoblog.rs / BMW / Mini / Alfa Romeočitanja : 1637Komentari

steta sto je strategija BMWa samo kratkorocna...:)

Autor bmw series 8 31 Jan 2014, 21:59