home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Brend Jeep zvanično je postao prijatelj Srpske asocijacije američkog fudbala (SAAF). Kao rezultat saradnje SAAF-a i kompanije Fiat Automobili Srbija, ove godine će biti održan prvi Jeep Bowl. U pitanju je najveći derbi američkog fudbala u Srbiji.

Brend JEEP simbol je američke auto industrije, ali i simbol snage, nesputane slobode, povišenog adrenalina i najboljih performansi na teškim terenima. Zato je i saradnja sa Asocijacijom američkog fudbala došla sasvim prirodno i u skladu je sa glavnom porukom koju Jeep brend prenosi svima: „Izađite na teren i dajte sve od sebe“.

„Ono što je za našu kompaniju vrlo važno je da se radi o derbiju između timova beogradskih Vukova i kragujevačkih Divljih Veprova. Radi se o predstavnicima dva grada u kojima je naša kompanija, Fiat Automobili Srbija  pozicionirana pa otuda ovaj derbi za nas ima i simbolični značaj.“ - rekao je ovom prilikom Boris Čučkovič, marketing menadžer kompanije FAS. „Svako ko je do sada imao prilike da prati američki fudbal u Srbiji dobro zna koliko je rivalitet ovih klubova, ali ono što je najlepše i najdragocenije je da se radi samo o velikom rivalitetu na terenu. Van njega postoji veliko prijateljstvo i velika želja da se popularizuje ovaj sport. Nadamo se uspešnoj saradnji kao i da će Jeep Bowl u narednom periodu postati deo valike derbi tradicije u našoj zemlji.“

Utakmica će biti održana u subotu, 12. aprila 2014. godine u Beogradu od 15h, na terenu na Adi Ciganliji. „Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže ovom prilikom i da dožive još jednu dimenziju JEEP iskustva.“- dodao je Čučković.

PR Fiat Automobili Srbijačitanja : 777Komentari

Svaka cast Fiatu. Te klubove malo ko sponzorise. Jedva skupe za opremu.

Autor B.M. 03 Apr 2014, 17:39