home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kompanija Fiat Automobili Srbija kontinuirano nastavlja ulaganje u različite aspekte svog poslovanja

U kragujevačkoj fabrici kompanije FIAT Automobili Srbija (FAS), 8. juna je otvorena FAS Akademija, osmišljena prema svetskim standardima, a namenjene za obuku kadrova iz oblasti postprodaje. Objekat je smešten u okviru fabrike i zauzima prostor od 400 m².

Akademija je osmišljena prvenstveno za obuku tehničara iz dilerske mreže, postprodajne aktivnosti, behavior i komercijalne obuke, a predviđena je i obuka za HR radionice. Osim interne upotrebe, Fiatovi dobavljači imaće mogućnost da iznajme ovaj prostor, koji će im u potpunosti ispuniti zahteve po pitanju opreme i uslova rada.

„Kompanija Fiat Automobili Srbija stalno radi na usavršavanju svojih zaposlenih i unapređenju poslovanja. FAS Akademija pružiće prodajnom i postprodajnom osoblju svu neophodnu tehničku i stručnu podršku za obučavanje i usavršavanje“, rekla je gđa. Silvija Verneti (Silvia Vernetti), generalni direktor kompanije Fiat Automobili Srbija. Ona je još dodala „Na ovaj način postiže se poboljšanje kvaliteta usluga, ali i poslovanje i znanje naših zaposlenih, koji su naš najveći adut, jer bez njih ne bismo bili tu gde jesmo.“

FAS Akademija sastoji se od recepcije, kabineta za teoretsku nastavu, multimedijalne sale, prostora za dijagnostiku, kao i prostora za praktičnu obuku. Ova dva prostora mogu se podeliti ili koristiti kao zajednički prostor, u zavisnosti od tipa obuke. U sastavu Akademije takođe se nalaze i prostor za pripremanje nastave, kao i magacin neophodne opreme za rad centra.

Akademija trenutno zapošljava jednog predavača, a od 2015. godine planira se angažovanje još jednog člana, koji će doprineti ispunjavanju predviđenog kapaciteta centra.

PR FASčitanja : 1112Komentari

Je li izdavaju doktorate?

Autor CaMIRO 09 Jul 2014, 09:57

Obuka tehnicara iz dilerske mreze je prava stvar, bice kvalitetnije servisiranje.
Videli Talijani da nam skole slabo stoje s praksom, jer niko nista i ne radi. Nego, nema nikog od politicara na otvaranju, ne smeju da se pojave u FASu dok ne zavrse autoput.

Autor B.M. 09 Jul 2014, 10:59

@caMiro

Ne brini, i toga ce biti, sada ce tu poceti da radi cuveni dr Luka Marmorini, isti onaj koji je zabrljao motor za Ferrari F14 T, tako da ce to biti sve skolovan kadar...

Autor Profesor Baltazar 10 Jul 2014, 09:31