home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Land Roverov model "rejndž rover sport" osvojio je nagradu u kategoriji luksuznih i sportskih automobila, u Izboru za "Zlatni auto", u organizaciji magazina "Auto Bild Srbija i Crna Gora".

Prvi put u istoriji, magazin "Auto Bild" organizovao je Izbor za automobil godine za tržište Srbije, u kojem su za omiljene automobile glasali čitaoci magazina "Auto Bild SCG", posetioci portala blic.rs, a zatim u drugom krugu i članovi stručnog žirija, predvođeni automobilskim asom Milošem Pavlovićem i nagrađivanim industrijskim dizajnerom Markom Lukovićem.

U Izboru se našlo 39 novih modela sa tržišta Srbije, a "rejndž rover sport" je nagradu osvojio u konkurenciji još pet atraktivnih automobila. Prema propozicijama međunarodnog izbora "Auto Bilda", "Zlatni volan", u ovoj kategoriji pobednik je izabran samo prebrojavanjem glasova publike.

Lend Rover je novom generacijom "rejndž rover sporta" vozačima sa dubokim džepom olakšao izbor. Zar ne biste voleli da u svojoj garaži imate automobil koji vozi Džejms Bond? Odgovor na ovo pitanje dali su čitaoci "Auto Bilda"…

Priznanje je u ime kompanije Grand Motors, generalnog uvoznika i servisera automobila Ford, Volvo, Infiniti, Jaguar i Land Rover za Srbiju, primio g. Dušan Vujasinović, brand manager za Land Rover i Jaguar, a trofej mu je uručio član žirija "Zlatnog automobila" g. Miloš Pavlović, srpski automobilista, nosilac licence FIA za vožnju F1 bolida.

PR Grand Motorsčitanja : 1130Komentari

bmw x5 novi je institusija za ovo,,,

Autor strongman 01 Okt 2014, 23:38