home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Dubai je mesto izobilja i raskoša. Gde drugde nego tamo, može biti napravljen dom, čiji izgled je inspirisan legendarnim supersportskim automobilom, jedno vreme najbžim automobilom na svetu, Bugatti Veyronom.

Firma Damac imala je za zadatak da spoji ikonu Bugatti Veyron sa izgradnjom nove vile u Dubaiju, u delu zvanom Akoya Oxygen.

Vila sa sedam spavaćih soba smeštena je u velikom kompleksu sa golf terenom, koji je dizajnirao sam Tiger Woods. Ko bi drugi dizajnirao teren za golf u Dubaiju, zar ne? Specijalitet ovog doma je mogućnost da svoj Bugatti Veyron parkira direktno u sredinu, u staklenu garažu.

Cena? Cena vile iznosi 10 miliona dolara. Naravno, ko ima novac da u garažu parkira automobil sa ekstremno visokim operativnim troškovima, ima novac i za takvu vilu.

Podsetimo, Bugatti Veyron je jedan od najbržih automobila na svetu. Pokreće ga W16 motor sa četiri turba, koji u standardnoj verziji proizvodi maksimalnu snagu od preko 1000 konjskih snaga.

Izvor i više slika na sajtu: Automagazin.rsčitanja : 645Komentari

Lepsa vila od Veyron-a.

Autor Eki 14 Sep 2015, 10:06

...a kada uskoro utanje rezerve nafte, evo njih preko grckih ostrva, pravac za Nemacku preko Madjarske.

Umesto da navodnjavaju i posumljavaju svoju zemlju zarad buducnosti svog naroda, majmuni se izivljavaju.

Autor vojvoda 14 Sep 2015, 14:31

@Eki

Skoro sve je lepše od Veyrona, koji je potpuni dizajnerski promašaj. Kad sam ga video uživo bio sam šokiran - izgleda još gore nego na slikama !

Autor MV 14 Sep 2015, 20:44