home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Muškarci često nakon raskida sa devojkom nađu utehu u svom automobilu koji zavole više od bilo kog člana familije. Ali automobil može biti i način da parovi poboljšaju svoju vezu.

Mnoge veze su okončane kada je devojka okušala svoju sreću i stala na putu ljubavi između svog muškarca i njegovog automobila. Muška sorta je takva, znaju da zavole svoj automobil više od bilo koje žene. Međutim, jedna studija kaže da muškarci koji često voze zajedno sa svojim devojkama imaju duže i stabilnije veze.

Danas se živi brzo i čini se da smo svi zauzeti. Stalno se gleda ili u TV ili u tablet, kompjuter, lap-top, tablet...Zato kada zajedno krenu na duže putovanje parovi imaju vremena da razgovaraju o svojoj vezi a najveći broj njih se odluči za priču o zajedničkoj budućnosti i "sledećem potezu".

U anketi je učestvovalo 3.000 vozača i čak 92 procenta parova razgovore koji se tiču odlaska na odmor, putovanje, uređenje kuće ili velike kupovine obave upravo dok putuju. Takođe, gotovo 80 procenata parova zajedno peva tokom vožnje što, kažu istraživanja, dodatno ojačava vezu. Osamdesetpet procenta muškaraca voli da priča viceve dok vozi dok je kod žena taj procenat svega pet.

Izvor: Autoportal.rsčitanja : 1153Komentari

Da, a ako je taj auto Lamborghini Huracán LP 610-4, onda ce ta veza da bude jos lepsa...

Autor Eki 30 Sep 2015, 14:06