home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Italijanski proizvođač je jedan od retkih koji se u isto vreme može pohvaliti sa dva značajna jubileja. Naime, ovog meseca je s proizvodnih traka sišao jubilarni, 7.000-ti primerak Aventadora, kao i takođe jubilarni, 9.000-ti primerak model Huracana.

Huracan je tako prvi model koji se približio legendarnom Gallardu, najprodavanijem Lamborghiniju svih vremena, koji je proizveden u 14.000 primeraka.

Kompanija inače planira i veliko širenje, povećani su proizvodni kapaciteti u očekivanu SUV-a Urus, tako da se očekuje da će godišnje izbacivati oko 7.000 primeraka.

Lamborghini priprema nova iznenađenja za Aventador

Nakon šest godina na tržištu i više od 7.000 proizvedenih primeraka, Lamborghini Aventador je još uvek jedan od najpoželjnijih i najboljih automobila koje je moguće kupiti.


Kako bi zadržao postojeći kvalitet, ali ipak uneo i dozu noviteta, kojim bi ponovo zainteresovao kupce za ovaj model, Lamborghini navodno u sledećim godinama planira da ponudi i neke dodatne opcije, kojim će osvežiti trenutnu ponudu.

Jedino je sigurno da se neće menjati pogon, odnosno da će Aventador ostati veran atmosferskom motoru V12 sa 750KS, a koji mu omogućava da do stotke stiže za 2,9 sekundi.

Takođe, 100% je sigurno da neće biti ponuđen ni jedan oblik samovozeće tehnologije.

Izvor: Autoportal.hr

Foto: Lamborghiničitanja : 873Komentari

Mislio sam da je veća razlika.

Autor P1 01 Nov 2017, 12:08

перформансе, капа доле ... али изглед ... безлични Ламбо ... ко неки аутићи из бесплатних игрица за Андроид телефоне

Autor Столе 01 Nov 2017, 13:10