home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Svojim originalnim izgledom, i snažnim i svežim stavom, novi C3 Aircross je, u Evropi, već dostigao 20.000 porudžbina.

Kupci su oduševljeni njegovom kabinom, koja je obeležena jedinstvenim umećem Citroën-a po pitanju prostranosti, modularnosti i osvetljenja. Vozilo pruža visoki nivo udobnosti i bezbednosti, raspolaže sa 12 modernih tehnologija za pomoć u vožnji, sa 4 tehnologije za povezanost, a može da se pohvali sa 5 zvezdica dobijenih na testu Euro NCAP.

Zahvaljujući svojoj tehnologiji Grip Control sa Hill Assist Descent-om, garantovana je bezbednost svim putnicima ovog gradskog SUV-a, kako u gradu, tako i na otvorenom putu.

Predstavljen u oktobru, novi Citroën C3 Aircross je već dostigao više od 20.000 porudžbina u Evropi, od kojih je 12.000 kupaca iz Francuske. Ovo je veliki komercijalni uspeh u najnovijoj ofanzivi brenda, koji je nedavno nagrađen i za svoj izuzetni nivo bezbednosti. Danas, svojoj bogatoj sigurnosnoj opremi, novi Citroën C3 Aicross dodaje 5 zvezdica dobijenih na strogom protokolu 2017 organizacije Euro NCAP. Ova ocena dodatno potvrđuje mnogobrojne kvalitete i privlačnu moć ovog pravog kompaktnog SUV-a.

Izvor: Citroen.rsčitanja : 358Komentari