home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Vrele Gume emisija

Toliko, pa i više pneumatika se zagrejalo mnoštvom testiranja u poznatoj novosadskoj TELEVIZIJSKOJ emisiji VRELE GUME. U nedelju (20. OKTOBRA 2019.) u 12 časova, na kanalu NOVA S, biće emitovana HILJADITA TELEVIZIJSKA PRIČA pod naslovom VRELE GUME.

Pokrenuta je 1999. godine, okupila je tokom dve decenije više novinara i saradnika, a danas se u redakciji VRELE GUME nalaze MIODRAG PIROŠKI, LIDIJA PIROŠKI, MIROSLAV ŠOSBERGER, SAŠA STANKOVIĆ, STEFAN STOJKOVIĆ i LARA PIROŠKI….

Reklo bi se, jedan dobar tim sa pojedincima koji na svoj poseban način doprinose uspešnoj realizaciji. VRELE GUME su na medijsko područje SRBIJE stigle u vidu specijalizovanog štampanog magazina, krajem 1993. godine. Televizijska emisija je, kao što smo i naveli, pokrenuta 1999. godine a ozbiljan i kompleksan internet portal je predstavljen 2003. godine.

Za testove automobila i mnoge druge priloge zadužen je MIODRAG PIROŠKI. Vrlo brzo je prihvaćen kod publike zarad svog stila i opuštenih priča, u opisivanju često nezanimljivih tehničkih podataka. Znao je da iskoristi svoj vojvodjanski duh, da sve po malo začini šalom.

Gospodja LIDIJA PIROŠKI je u suštini mudri šef celog tima. Reč je o jednoj energičnoj i hrabroj dami, osobi koja zna da bude i dobra kuvarica ali još bolja za volanom nekog motocikla ili bilo čega na točkovima. Usput, rodjeni je putnik, prokrstarila je mnogim meridijanima i stigla u krajeve gde gro od nas verovatno neće kročiti. LIDIJIN dar je pisanje, a kada obidjete egzotična mesta i njen nezaboravni Maroko, onda vas sve to navede na opisivanje vidjenog, na iskazivanje minijatura sa dalekih destinacija. Sasvim je izvesno da će se vrlo brzo pred našom čitalačkom publikom pojaviti prva knjiga LIDIJE PIROŠKI.

U redakciji VRELE GUME, baš veliki deo obaveza preuzeo je na sebe simpatični i vrlo sposobni za elektronske medije, MIROSLAV ŠOSBERGER. To je čovek koji o televizijskoj produkciji zna puno toga. Oprobao se i kao snimatelj i montažer a poznat je i kao dobar narator na temu – OLDTAJMERI.

STEFAN STOJKOVIĆ je mladi i kulturni novinar, sa bitnim zadacima, SAŠA STANKOVIĆ montira mnogo toga a mlada debitantkinja pred tv kamerama je moderna LARA PIROŠKI.

Kompletnoj redakciji VRELE GUME želimo dobro zdravlje i još puno, puno lepih emisija.

Djordje Djenić – autor sajta MOJ SVET BRZINEčitanja : 978Komentari