home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Fiat EV

„Dok smo svi čekali da se vratimo na puteve, odlučili smo da se pripremimo najbolje što možemo za ponovno pokretanje u našim Fiat modelima. Automobilima današnjice, i pre svega, automobilima sutrašnjice,“ rekao je Luka Napolitano (Luca Napolitano), direktor brendova Fiat i Abarth za tržište Evrope, Bliskog Istoka i Afrike.

„Napravili smo 8 video snimaka koji će objasniti prednosti električnih automobila, koristeći direktan, zabavan i jednostavan jezik brenda Fiat. Siguran sam da će ovi kratki snimci izmamiti osmeh kod Vas i da će biti odličan način da istražite budućnost mobilnosti s brendom Fiat,“ rekao je on.

Osam neposrednih, jasnih video klipova pružaju detaljan pogled na sve aspekte elektrifikacije. Fiat je već postao deo sveta na električni pogon modelima Panda i 500 sa hibridnim pogonom, i uskoro će krenuti dalje sa svojim novim, potpuno električnim modelom – Novi Fiat 500. Ovo su sada naši prvi koraci, zajedno sa našim postojećim i budućim kupcima, ka vožnji po neistraženim predelima:

           kako voziti električno vozilo

           koliko vremena je potrebno da napunite električni automobil

           broj i opseg pogodnosti za korisnika.

I još toliko toga, od obnavljajućeg kočenja, emisija, propisa do podsticaja, vozačkog iskustva, servisiranja, dometa i punjenja.

Na način blizak građanima, Fiat pomaže kupcima današnjice i sutrašnjice da sa poznavanjem zakorače u sutrašnji svet elektrifikovane i električne mobilnosti. Prvi video snimci mogu se pogledati na ovom https://we.tl/t-B2kIFxmj6F.

Torino, maj 2020. godine

PR saopštenje - FCA Srbijačitanja : 357Komentari