home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Lamborghini Huracan

Neverovatna priča iz Las Vegasa. Postoje vozila koja su napravljena za maratonske kilometraže i stalna putovanja, a postoje i oni za koje baš ne očekujete da će se voziti 24/7 i da će sakupiti toliku kilometražu…

Zvezda ove priče je Lamborghini Huracan. Dobro, on je u svakom pogledu uvek zvezda, ali ovaj put je priča sasvim drugačija. Supersportski model koji je predmet snova za mnoge, dokazao je očigledno da može da bude dugog veka.

Upravo to potvrđuje ovaj primerak, Huracan proizveden 2015. Rent-a-car automobil koji je dok ovo pišemo, već debelo zagazio i preko brojke od 300.000 kilometara.

Lamborghini Huracan

Vlasnik ovog automobila je Royalty Exotic Car iz Las Vegasa. Da li uopšte treba govoriti koliko su zadovoljni modelom iz Sant’Agate. Dok s druge strane, modeli poput Lamborghini Aventadora, Ferrari 458 i McLaren 650S imaju stalne probleme, Huracan konstantno raduje nove korisnike (900 dolara/dan najma).

Naravno, ni Hurcan nije neuništiv. Tako je dobio novi menjač na cca. 270.000 km, a osim toga nije imao nekih mehaničkih kvarova. Ulje se menjalo na svakih 8.000 kilometara, a posebno zanimljivo zvuči podatak da ga je u najam uzelo čak 1.900 osoba.

Kao što već znate, Huracan vozi uz pratnju 5.2 litarskog V10 motora od 600 KS. Ipak, ovaj rekorder je od nedavno u prodaji, s cenom od 130.000 dolara. Pomalo nerealan iznos, ali očigledno se ‘gazdi’ rent-a-car kuće ne žuri.

Izvor: Autoportal.hrčitanja : 1932Komentari